• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Rahmet Eli Umut Kapısı Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Fakir aileleri tespit ederek, standart olarak hazırlanmış gıda paketlerini kapılarına kadar götürüp teslim eden Van Rahmet Eli Gıda Bankası hizmette sınır tanımıyor.

Komşusu Aç İken Tok Yatan Müslüman
Dernek Başkanı Abdullah Yıldırım, Ramazan ayı boyunca gıda dağıtımlarının eksiksiz her gece devam edeceğini ve Allah`tan kendilerini fakir fukaraya ulaşmakta ve ihtiyaçlarını karşılamada muvaffak kılmasını arzuladıklarını belirterek, " bu, kanaatimce en önemli hizmetlerden biridir. Hatta hizmeti bir tarafa bırakın. Bu, biz Müslümanların boynunun borcudur. Komşusu aç iken tok yatan Müslüman nasıl olur da imanından emin bir şekilde sabahlar. Allah için, hepimizin vicdanı sızlasın, hepimiz iftar sofrasına gittiğimizde aç kardeşlerimizi düşünelim. Unutmayalım ki Allah, Müslüman kardeşlerimizi gözetme hususunda bizden isteyeceği hesap çok çetin olacaktır." uyarısında bulundu.

Yola Çıkan Bu Hayır Trenine Sizinde Bir Katkısınız Olsun…
Kapılarına gittikleri fakir ailelerin durumunu gördüklerinde yaptıkları hizmetin ne kadar önemli ve elzem olduğunun bir kez daha farkına vardıklarını söyleyen Yıldırım, " Bize yardımda bulunan ve yardımlarını kurumumuz aracılığıyla bu insanlarımıza ulaştıran tüm kardeşlerimize minnettarız. Ne kadar mühim bir eksikliği giderdiklerini bilmelerini isterim. Bunun yanı sıra diğer esnaf kardeşlerimize ve yardımlarını yapmak isteyen kardeşlerimize de sesleniyorum. Güzel Van`ımız da yola çıkan bu hayır trenine sizinde bir katkısınız olsun. Bildiğiniz, tanıdığınız bir fakir ve ihtiyaç sahibi varsa bize bildirilmesi bizi de memnun eder. O aileye gidip sıkıntısını gidermek için hazır bekliyoruz." çağrısında bulundu.

Hedefimiz 500 Fakir Aileye Gıda Ve Giyecek Yardımı Yapıp Dualarını Almaktır
Şu ana kadar 100 fakir aile tespit ederek kayıt altın aldıklarını ve bundan böyle bu ailelerin ihtiyaç duydukları gıda yardımlarını eksiksiz olarak kendilerine ulaştıracaklarını belirten Yıldırım, "inşallah hedefimiz bu Ramazan ayının sonuna kadar 500 fakir ve muhtaç aile tespit ederek onlara gerekli gıda ve giyecek yardımı yapıp dualarını almaktır. İmkânlarımızın elvermesi durumunda yardımlarımızın ulaşacağı aile sayısı daha da artacaktır" dedi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25030.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25031.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/25029.jpg

Fikret Özkan - İLKHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir