• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mazlum Ve Mustazaf Bir Aile
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Derneğimizde bulunan sekiz kişiyle abimizin evini ziyarete gittik. Gerçekten mazlum ve mustaz`af bir aileydi. Çünkü ezilmiş ve ezilmekte olan bir ailedir. Bazılarının hukuku onlara fayda vermiyor. Çünkü onlar mustaza`af bir ailedir. Bazıları onlara hayatı zindan etmek istiyor lakin Allah`ın verdiği bir imtihan onlar için bir bardak su gibi geliyor. Çünkü onlar bunun karşılığının (cennetlerinin) olduğunu biliyorlar. Onlar için bu dünya boş bir teneke gibidir. Evet! Bu haksızlık değil midir, hukuksuzluk değil midir? Mustazaf-der derneğine gelince başka hukuk kitapları başka anayasa kitapları çıkarılıyor.
 

Bizler bu hukuksuzluğu, adaletsizliği Allah-u Teala`ya havale edip,o din gününün sahibine teslim ediyoruz. Oranın hakimi de, savcısı da O`dur. Bazıları ne yapsada bizler inşaallah bu işimize devam edeceğiz. Bizler bu işi belimize alıp yürüyeceğiz. Bizler de Mus`ab bin Umeyr gibi Zeyd`ler gibi bu bayrağı mahşere kadar taşıyacağız.
 

Bunu bilsinler; bizim bir tek Allah`ımız var.
O ziyaretten sonra düşündüm o baba ve o anne. . .
“Onlar gerçekten hakiki imanı elde etmiş olan anne ve babadır” dedim.
Allah onlara sabır versin. Ve hayatları boyunca selamette kalsınlar.
İNŞAALLAH davamıza sahip çıkacağız. Allah`a emanet olun
 

Tarık Memi / Adıyaman (Kahta)
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir