• DOLAR 32.58
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2435.74
  • ...
Harama Nazar Etmek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Buna kendiside inanmak istemiyor ve böyle bir şeyin olmasını asla istemiyordu. Ama olan olmuştu artık bir kere...
 

Şeytanın kendisine verdiği vesveselere aldanmıyordu çünkü eğer aldanırsa çevresiyle ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerde bir yıkım olacaktı. Bu Allah`ın yasakladığı bir şeydi. Şeytanınsa emrettiği şeyler. Başına gelen bu olayı kimseye anlatmıyordu.
Ve günlerce bu durum böyle devam etti. Onu görmemek için gayret gösteriyordu. Bu durumun çekilmez bir hal olduğunu ve böyle gitmeyeceğini anladı. Sonunda bu durumu gidip sevdiği bir kardeşine anlattı.
 

Kendisine bunların geçici olduğunu, bu durum karşısında sabretmesi gerektiğini ve dua etmesini anlattı. Sonraki gümlerde kendisine yapılan tavsiyelere uydu ve kısa zamanda netice verdiğini ve bu imtihandan selametle çıktığı için rabbine şükretti...
Rabbim bizi, kendini haramlardan muhafaza edebilen kullarından eylesin. Amin
 

Fatih Erdal / Adıyaman (Kahta)
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir