• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Muhammediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyarıyla, genciyle, çocuğuyla her Peygamber Sevdalısının olduğu bir ortam, Muhammediler sarmış her tarafı. Küçük kızlar gel Ey Muhammed! Sana canımızı verelim diyor. O kızlar ki, cahiliye devrinde diri diri gömülüyorlardı. Ama şimdi kalplerinde senin aşkın gömülü, izzetli gençler, Muhammedi Nur parlıyor yüzlerinde, Muhammed aşkı akıyor gönüllerine, ya o genç kızlar, seni çok seviyorlar, seni çok özlüyorlar. Gel diyorlar! Ey Resulüm gel! Sana canımız feda gel. ALLAH diyor gönüller, gel diyor kardeşlerin gel. Ey Muhammed! Aşkın akıyor gönüllere sanki burada yanımızdasın, seni hissediyoruz. Çünkü karanlıklar içerisinde yaşarken, seninle bulduk aydınlığı, seni güneşimizi bulduk. Kalbimiz kış günlerini yaşarken, sen kardelenimiz oldun. Görenler oldu ama biz göremedik seni. Senin aşkınla dolup taşarken gel gelde sana “Medine” olalım. Damarlarımızdaki akan kan Muhammed derken, sensiz yaşamak acı veriyor bize. Sana yakın olmak istiyoruz. Sevad Bin Gaziye gibi. Teni deyince o mübarek tenine, sevinçli gözlerini görür gibiyiz. Biz Sevad Bin Gaziye olamayız ama seni çok seviyoruz. Seni çok özlüyoruz. Keşke anam babam olmasaydı, bir başım vardı oda yoluna feda olsaydı. Ama bir kez görseydik o ay yüzünü, o merhametini, o şefkatini, iman fışkıran yüreğini, gözlerimiz gözlerine bakınca, dertlerin bittiğini hissetmek vardı birde. Gel ey Muhammed! Bir topluluk var seni seven, hani görmek istediğim dediğin kardeşlerin. Seni özleyen adın anılınca Muhammedi meydanları dolduran Peygamber Sevdalıların var. Gel Muhammedileri gör. Biatimizi yenilemek için elimiz deyince o mübarek eline, bize kardeşlerim der misin? Sevdalıların treni doldurup Muhammedi meydanlara akın ederken, tren rayları Allahu Ekber sesleriyle yankılandı. Muhammedileri taşlayanlar oldu. Taif geldi aklımıza o mübarek yüzün kanlar içinde kalmıştı. Sende taşlanmıştın Ey Resulüm. Biz senin yolunda taşlansak ne gezer. Sonra Amedlilerin Medineliler gibi tıpkı Ensar gibi Muhammedileri karşıladılar, tekbir sesleriyle. Ey Resulüm milyarlarca salât sana, selam sana Muhammedilerden. Ey Muhammed binlerce sevdalı, yolunun Kurbanı Anam Babam sana feda olsun diyor.
 

Sevda Bağdu / Batman – Yaş: 15
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir