• DOLAR 32.583
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2502.823
  • ...
Batman'da bir okulun konferans salonu hizmete açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Yavuz Selim Ortaokulu'nun Endüstri Meslek Lisesi tarafından modernize edilen konferans salonunun açılışını yaptı.

Törene, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve öğrenci velileri katıldı.

Okulun tamamen yenilenerek modern hale getirilen çok amaçlı salonu törenle açan Vali Arslan, öğrenci ve velilerle birlikte kurdeleyi keserek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılışın ardından salonu gezen Arslan, daha sonra öğrencilerin hazırladığı sinevizyon gösterisini izledi.

Gösterinin ardından öğrencilere bir konuşma yapan Arslan, öğrencilerin yeni bir salon istediklerini bugün ise meslek liseli öğrencilerin çalışmaları sayesinde bu sözü yerine getirdiklerini ifade etti. Arslan, Endüstri Meslek Lisesi'nin, bu sene birçok okulu daha bu şekilde restore edeceklerini ifade etti.

Arslan, göreve başladığı günden itibaren okulun katettiği mesafeyi büyük bir memnuniyetle izlediklerini ifade ederek, "İstendiği zaman pek çok başarıyı elde etmek mümkündür." şeklinde konuştu.

Arslan, öğrencilere tavsiyelerini şu sözlerle sürdürdü: "Sizlere düşen eğitim almak. Şu aşamada yapabileceğiniz en güzel iş kendinize, ailenize, akrabalarınıza, çevrenize mahallenize, ilinize bölgenize yapabileceğiniz en güzel şey şu anda iyi bir öğrencilik yapmak, iyi çalışmaktır."

Arsa konusunu çözdüklerinde önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren Yavuz Selim Mahallesi'ne yeni bir okul daha yapacaklarını ifade eden Arslan, "Daha güzel, pırıl pırıl, her yönüyle mükemmel binalarda hepinizin eğitim görmesi bizim en büyük arzumuz en büyük hedefimizdir." dedi.

Arslan, daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle sohbet etti. Okul yönetimi ve öğretmenleri Arslan'a, okullarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir