• DOLAR 32.507
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2490.058
  • ...
SON DAKİKA
Batman İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, İl Özel İdaresi'nin 2014 yılı bütçesinin görüşülerek karara bağlandığı İl Genel Meclis'inin Kasım ayı toplantısına katıldı.

Toplantıda il genel meclis üyelerine hitap eden Vali Arslan, Batman'da göreve başladığından beri İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclis Üyelerinin uyumuna şahit olduğunu belirterek, "İl Özel İdaresi olarak görevimiz, İl Genel Meclisi'nin aldığı kararları yerine getirmektir. Bunu da bütçe ile yapıyoruz. Bütçemizi, akla mantığa hukuka ahlaka adalete eşitliğe uygun bir şekilde yapmak ve bunu uygulamakla yükümlüyüz." Dedi.

Batman İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi'nin hem köylere götürdüğü alt yapı hizmetleri anlamında hem kurumsal kimliğin oluşması anlamında örnek bir özel idare olduğunu belirten Arslan, meclis üyelerine ve özel idare çalışanlarına teşekkür etti.

2013 yılında 43 milyon TL iken, 2014 yılında 50 milyon TL'ye yükselen İl Özel İdare bütçesinin uygulanması konusunda üyelere seslenen Arslan, bütçe çerçevesinde ilimize en iyi ve en güzel hizmeti gerçekleştirmek için il özel idare çalışanlarıyla, kaymakamlar ve muhtarlar ile birlikte büyük bir gayret içerisinde olacaklarını belirtti.

Arslan, bütçeyi oy birliğiyle geçirdikleri için İl Genel Meclis Üyeleri'ne de ayrıca teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir