• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
İstanbul`da yağmur kazalara sebep oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

İstanbul`da gece etkili olan yağmur, trafiği olumsuz etkiledi. Şehrin farklı yerlerinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda kaza meydana geldi.

Aralıklarla devam eden yağmur sebebiyle yollarda su birikintileri oluştu. Çekmeköy`de kayganlaşan yolda kontrolden çıkan belediyeye ait bir su tankeri, orta refüjde bulunan elektrik direğine çarparak ters döndü. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı.

Ümraniye`de ise bir beton mikseri girdiği sapakta virajı alamayarak bariyerlere çarptı ve ters döndü. Kazada araç sürücüsü Cengiz Uzun hafif şekilde yaralandı. Ters dönen aracın yolu tamamen kapatması nedeniyle Küçüksu sapağı uzun süre trafiğe kapatıldı.
 
Yaralı sürücü, vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılarak olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Sürücü Uzun, aracın kontrolden çıktığını ve ters döndüğünü kendisini vatandaşların araçtan çıkardığını söyledi.

Ataşehir`de gerçekleşen başka bir kazada ise kaygan yolda kontrolden çıkan araçtaki bir kişi yaralandı. Yağışların gün içinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir