• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kaçak elektrik denetimleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Dicle Elektrik Dağıtım Şebekesi (EDAŞ), usulsüz enerji tüketiminin önüne geçmek için Batman'da kaçak elektrik denetimlerini sıklaştırdı.

 

Batman EDAŞ yetkilileri, il yöneticiliğine bağlı il genelindeki kaçak elektrik denetimlerine, 60 kişilik ekiple başladığı belirtildi. Kırsal alan ve köylerde de yapılacak kaçak elektrik denetiminin, merkeze bağlı Bıçakçı ve Çevrimova köylerinden başladığı açıklandı.

 

EDAŞ yetkililerinden yapılan açıklamada, "İl Müdürlüğümüzce kış mevsimi ile birlikte, elektrik enerjisinin ısınma amaçlı olarak kullanılması ve meydana gelen arızaların artması üzerine, abonelerimize kesintisiz ve sağlıklı elektrik enerjisi sunabilmek amacıyla, abone denetimlerimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Elektrik enerjisini usulsüz olarak tüketen abonelere yönelik, profesyonel kadromuzla merkez ve kırsal yerleşim yerlerinde kaçak kontrol çalışmalarımız devam etmektedir. Bıçakçı ve Çevrimova Köylerinde toplam 60 kişiden oluşan ekiplerimiz ile denetim yapılmıştır." denildi.

 

Açıklamada, elektrik enerjisini usulsüz tüketen ve tüketmiş olduğu enerjinin bedelini ödemeyen kullanıcılar ile ilgili denetimlerin sürekli devam edeceği vurgulandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir