• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Aydın'da toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AYDIN - Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu, Ege Bölgesi 1. İstişare Toplantısı için Aydın'da toplandı.


Aydın Kadınlar Komisyonu Başkanı Selma Ural'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, Manisa Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Denizli Kadınlar Komisyonu Başkanı Ruveyda Balkan, Muğla Kadınlar Komisyonu Başkanı Zeynep Süzek, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Şube Müdürü Nezahat Belen, Ak Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.


Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de eğitimcilerin kadın ve anne olmalarının eğitimde kaliteyi artırdığını, kendisinin kaliteli bayan eğitimciler yönünden şanslı olduğunu söyledi.


Aydın Kadınlar Komisyonu Başkanı Selma Ural, hedeflerinin kadın üye sayısını artırmak olduğunu söyledi.


Manisa Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu Mehtap Şirin konuşmasında komisyonlarının yaptığı çalışmaları anlatarak, "Kadının her türlü yönetim alanında edilgen kılındığı toplumumuzda bu yapıyı değiştirmek ve daha etkin bir rol almasını sağlamak birincil hedefimizdir. Bu anlayışla kadınlara yönelik faaliyetler planlayıp çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Amacımız sadece üye sayımızı artırmak değil, üyelerimizde sendikacılık bilincini geliştirmek ve kaliteyi artırmaktır. Aynı zamanda toplumumuzda da bu kalitenin dalga dalga yayılarak artmasını sağlamaktır." dedi.


Denizli ve Muğla Kadınlar Komisyonu Başkanlarının da yaptığı konuşmalardan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yenilen öğle yemeğinin ardında toplantı sona erdi. Bir sonraki toplantının Denizli'de yapılması kararlaştırıldı. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir