• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Park çilesi Vanlıları mağdur ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Şehir merkezinde kronikleşmiş sorunlarından biri olan park sorunu çözüm bekliyor. Yaşadıkları mağduriyeti İLKHA'ya anlatan Vanlılar, park sorunundan dolayı mağdur olduğunu belirterek, Çarşı merkezinde yanlış yere park eden araçlar yüzünden çarşıda yürümekten zorlandıklarını söyledi.

 

Park sorunu halkı mağdur etmeye devam ediyor
Park sorunundan dolayı yanlış yerlere park eden araçların kendilerini mağdur ettiğini belirten Vanlılar, belediyeye tepki gösterdi.

 

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, "Belediye zabıtaları ne işe yarıyor anlamıyorum. Bazı caddelerde İl trafik ekipleri buna fazla müsaade etmiyor. Ancak özellikle zabıtaların kontrolünde olan yerlerde park çilesi had safhadadır. Bu konuda şikâyette bulundum. Dilekçe verdim sonuç yok. Polisler nasıl Cumhuriyet ve Maraş Caddesi gibi caddelerde park yapılmasına müsaade etmiyorsa Zabıta da görevini yapsın." diyerek rahatsızlığını dile getirdi.

 

Öte yandan özellikle Van'da yaşanan depremlerden sonra kentin en önemli sorunlarından biri haline gelen Park sorununun defalarca basına yansımasına rağmen herhangi bir çözüm girişimin olmaması halkın tepkisine neden oluyor. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir