• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Yeniden sabah namazında buluşalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Diyanet İşleri Başkanlığının "Sabah Namazında Buluşalım" projesi doğrultusunda 2 yıl önce Seyhan Müftülüğü aracılığıyla hayata geçirdiği "Hatimli Sabah Namazı" projesi yoğun talep nedeniyle yeniden başladı.

Cami imamları ve cemaatin yaptığı müracatlar sonucu Seyhan Müftüsü Halil Uzun,cami görevlileriyle beraber hatimle sabah namazı kıldıran hafızların da bulunduğu bir yemekli istişare toplantısı yaptı.

Yapılan istişare toplantısında konuşan Seyhan Müftüsü Uzun, bu projedeki görevlilere özellikle hafızlara teşekkür etti. Görevliler sayelerinde sabahın seher vakitlerini canlı tuttuklarını cemaatin hayır duasını aldıklarını belirterek 30 hafta süren bu program sayesinde 30 Cüz bitmekte olup akabinde de hatim duası yapılmaktadır. Katkısı olan herkese müteşekkir olduğunu belirtti.

Konuşmalardan sonra hafızlara yemek ikramında bulunulurken tüm katılımcıların ayrı ayrı görüşleri alındı.

Ayrıca bu yıl ilk defa gerek görevlilerin ve gerekse Cemaatin talepleri üzerine Teheccüd Namazı Programı başlatıldı. Geçen sene 24 camide kılınan hatimli sabah namazı yapılan istişare sonucu bu sene değişik semtlerde olmak üzere 14 camide kılınmasına karar verildi.(Yunus Emre-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir