• DOLAR 32.393
  • EURO 35.231
  • ALTIN 2324.609
  • ...
Bingöl'de Sevgi Evleri ile Üniversite ortak proje geliştirecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım programının koordinasyonunda Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bingöl Sevgi Evlerinde kalan yaklaşık 40 çocuk ve kurum personeli Bingöl Üniversitesi'ni ziyaret etti ve ziyaret esnasında ortak projeler geliştirileceği konuşuldu.

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut'un da aralarında bulunduğu grup ilk olarak Rektör Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'ı makamında ziyaret etti.

Kapılarının sevgi evlerine her zaman açık olacağını vurgulayan Rektör Baydaş, önümüzdeki günlerde üniversite öğrencilerinin ve sevgi evlerinin ortaklaşa yürüteceği sosyal projeler geliştireceklerini belirtti.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirten Rektör Baydaş, Rektörlük önünde minik ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Makam ziyaretinin ardından üniversitenin çeşitli birimleri gezdirilen öğrencilerle Rektör Baydaş, öğle yemeğinde bir araya geldi.

Rektör Baydaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte öğrenciler oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Yemekten sonra Rektör Baydaş, minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi. (Nihat kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir