• DOLAR 32.602
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2491.89
  • ...
Öldürmeyen Allah Öldürmüyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Çaldıran ilçesinde 36 FF 916 plakalı otomobiliyle TIR`ın altına giren Orhan Erçetin, enkaz yığınına dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.
 
Kazayı İlke Haber Ajansı`na anlatan sürücü Orhan Erçetin, o an kendisini Allah`a teslim ettiğini ve dua ettiğini söyledi.
 
Kazadan sonra kendi imkânlarıyla araçtan çıktığını anlatan Erçetin kaza anı ve sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı:
 
"Çaldıran ilçesini geçtikten 15 kilometre sonra yolda mucur dökme çalışmaları vardı. Mucuru fark etmedim. Biraz da süratli gidiyordum. Arabayı mucura kaptırınca direksiyon hâkimiyetimi kaybettim ve karşı yönden gelen İran plakalı bir TIR`la kafa kafaya çarpıştık. Çok şükür böyle bir kazadan herhangi bir yara almadan çıktık. Allah`a hamd-u senalar olsun."
 
"Kaza anında dua ettim ve Ya Rabbi sana teslim oldum dedim"
Kazanın bundan 3-4 gün önce yaşandığını belirten Erçetin, "Yol güzeldi mucuru fark etmedim. Mucura girdikten sonra artık yapacak bir şey yoktu. Kendimi Allah`a teslim ettim. Allah`a çok şükür O da teslim olan kulunu korudu herhalde bunun başka bir açıklaması yok. Kaza anında sadece dua ettim ve Ya Rabbi sana teslim oldum dedim. Başka hiçbir şey demedim." şeklinde anlattı.
 
Öte yandan Erçetin, kazada emniyet kemerinin takılı olduğunu hava yastıklarının ise şişmediğini dile getirdi.
(Murat Dalgın - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir