• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Solhan Çağrı Der Ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kurulduğu günden bu yana yaptığı yardımlarla fakir ve kimsesiz insanların yüzünü güldüren, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Solhan Çağrı Der, Ekim ayında Kurban Bayramı sürecinde fakir ve yardıma muhtaç ailelere, giyim eşyası ile toplam 1ton 200 kilogram et dağıtımı gerçekleştirdi.
 
Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Dernek Sekreteri Ayhan Erkmen, "Kurban Bayramı öncesinde, derneğimize bağışlanan 25 çift bayan ile 16 çift erkek ayakkabısı olmak üzere toplam 41 çift ayakkabıyı, tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi fakir ailelere dağıttık. Derneğimizin üye ve gönüllüleri, Kurban bayramında da, mahallelerde ev ev dolaşarak fakir ve muhtaç ailelere 1 ton 200 kg kurbanlık et dağıtımında bulunmuştur. " dedi.
 
Kurban çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Erkmen, "Bu yılki Kurban Bayramı çalışmamız kapsamında, vekaletini aldığımız, 7 büyükbaş ve 1 küçükbaş hayvanın kesimini, kurban sahipleri nezaretinde gerçekleştirdik." dedi.
 
Erkmen açıklamasının devamında, "Bu kesimler neticesinde toplamda yaklaşık 1 ton 200 kilogram kurbanlık etini, 2 Kilogramlık paketler halinde, muhtaç ve fakir ailelere dağıttık. Kurbanlık kesimi ve et dağıtımı hizmeti için derneğimizi tercih edenlerin, kurbanlarının kabul olmasını diler, teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştu. (Behcet Aslan-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir