• DOLAR 32.601
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2507.321
  • ...
Filistinli Kadın Altız Doğurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE- Gıda, ilaç ve diğer temel ihtiyaçların sıkıntısını yaşayan abluka altındaki Gazzeli Müslümanlardan bir kadın, 4`ü erkek, 2`si kız olmak üzere 6 bebek dünyaya getirdi.

Gittiği hastanede, gerekli ilaçların eksikliğini göz önünde bulunduran doktorlar, kadına, doğum için Batı Şeria`ya gitme tavsiyesinde bulundular. Ancak başka hastaneye gitme imkanı olmayan kadın, doktorların kısıtlı imkanlarla gerçekleştirdikleri sağlıklı bir doğumla, 6 bebek dünyaya getirdi.

Sionist işgal yönetimi, Filistin direnişine aktif katıldığı gerekçesiyle halen İsrail zindanlarında gözaltında tuttuğu kadının kocasına, eşini hastaneye götürme ve çocuklarını görme izni vermedi.

 Doktorların, doğum öncesinde, beş bebek izlediklerini, ancak doğumda altı bebek dünyaya gelmesine şaşırdıklarını belirten Filistinli anne, mutluluktan duygularını ifade etmede zorlandı.

Altı çocuğa bakmakla yaşayacağı zorluklardan korkmadığını dile getiren anne, " Ben Rabbimin çok cömert olduğunu hissediyorum ve O`na tam tevekkül ediyorum. Duygularımı ifade edemiyorum , bunu kelimelerle anlatmak zor. Doktorlar beş çocuk beklerken, şaşırtıcı bir şekilde altı çocuk dünyaya geldi. Doktorlar, tüm çocuklarımın sağlık durumlarının gayet iyi olduğunu söylediler. Allaha şükürler olsun." dedi. ( Riyad Makaev İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir