• DOLAR 32.555
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2429.68
  • ...
Amed`in Sancaktarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Etrafa bakının bir hele! Sokağa saçılmış kirli ayaklar altında pörsüyen bir tek mücevher görebilir misiniz? Hangi değerli eşya korunaksız savrulmuştur yerlere ? Hele birde Amed-i Muhammed’de Sümeyyece adanmış bir dür danenin haya dolu prestijidir mübarek Şehadet…
 

Sümeyye’nin aşka boyanmış iffeti için yüce Yar’ın ona bir armağanı, bir ikramıdır Şehadet.
Kimseler anlamasada , kimseler bilmese de, kimseler ikna olmasada , Rabbi Rahimin sevdalısına armağandır bu...
Şehadet beraat mührüdür, sevdiklerini her türlü bela ve musibetten kurtarır.
Ve sen Sümeyye, Kutlu doğum şehidi; Nisan ayı denilince aklımıza artık sende geleceksin. Sana gıpta ederek anlatacağız şehadet sahneni. Ne kadarda mutlu ve neşeliydin o gün. Mus’ab misali sancağı önde taşıyordun. Uhud savaşında Mus’ab’ın takdire şayan şehadeti gibi, takdire şayan bir şehadet misalin var artık.
 

Derler ki, şehitler hissedermiş günler öncesinden şehadet anının yaklaştığını, cennetin kokusu ve arzusu doldurmuş her yanlarını ve tüm benliklerini. Sende hissettin mi acaba günler öncesinden bu mucizevi gerçeği. Sende biliyor muydun acaba acaba bu küçük yaşında bu kadar büyük bir kelimenin adının başına ekleneceğini. Artık sana Sümeyye Çelik değil, Şehit Sümeyye denileceğini. Şehadetin kutlu olsun Ey Şehitler Kervanının sancağı elinde küçük şehidi.Rabbim şehadetini kabul etsin.

Tarih: 29 Nisan 2013

 

Leyla Temur / Siverek – Yaş: 21
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir