• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
Peynir yüklü TIR, alev alev yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Almanya`dan Gürcistan`a peynir taşıyan TIR, elektrik tesisatından kaynaklandığı zannedilen yangında kısa sürede alev topuna dönerek kül oldu. Yangında aracın içerisinde uyuyan şoför canını zor kurtardı.

Olay, Amasya`nın Merzifon ilçesine 6 kilometre uzaklıkta D-100 karayolunda meydana geldi. Almanya`dan Gürcistan`a 55 Ab 406 plakalı TIR ile peynir taşıyan İbrahim Yıldırım, istirahat etmek için Merzifon çıkışında yol kenarına park ederek dinlenmeye çekildi. Uykuya dalan Yıldırım, bir süre sonra aracın yandığı fark ederek dışarı fırlayıp canını zor kurtardı. Kısa sürede alev topuna dönen TIR, Merzifon İtfaiyesi ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. TIR kullanılamayacak hale geldi.

Olayla ilgili açıklama yapan şoför İbrahim Yıldırım, "Saat 5`te geldim burada yatıyordum. Uzandım böyle 1-2 saat uyumak için elime sıcaklık vurunca önce vebostonun sıcaklığı zannettim. Uyandım, baktım, yatağı kaldırdım. Yatağı kaldırınca ateş geldi, alev bütün arabanın içini sardı. O zaman aşağı indim, arabayı çalıştırarak termodin yanmasın diye arabayı ileri kaydırdım. Hatta bir şey yapamadım itfaiyeyi aradım." diye konuştu.
CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir