• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Peygamber Aşıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kutlu doğum etkinlikleri artık bir bayram olarak kabul edilmektedir. Bu nurlu doğum etkinlikleri insanların Peygamber Efendimize duygularının büyümesine yol açmıştır. Zalimler her ne kadarda Peygamber Efendimizin sevgisini tüm dünyaya yaymamızı engellemeye çalışsalar da peygamber aşıklarının önüne kimse geçemez.

Peygamber Efendimizin nurlu doğum etkinlikleri ilk önce sadece bir gün tek kutlanıyordu şimdi ise mart ayında başlayıp mayıs ayına kadar devem ediyor.

İl,il, köy,köy, belde,belde, kasaba kasaba devam ediyor. Peygamber sevdalıları sadece Türkiyede tek kutlu dogum programları düzenlemiyor.Peygamber sevdası tüm dünyaya yayılmıştır Avrupa kıtasının bir çok ülkesinde düzenlenmiştir.

Özgürlük ve kurtuluş önderi olan Hz Muhammedin(s.a.v) sevgisi tüm dünyaya yayılmıştır Allahın izniyle peygamber sevdalıları her zaman kazanan taraf olacaktır. Diyarbakır mewlit alanınına doldup taşan peygamber aşıkları Peygamber Efendimize o gün orada ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler.

Belediye her ne kadar engellemeye çalışsa da hiç kime Peygamber aşıklarının önüne geçemez o gün mewlit alanında ikibuçuk üç milyona yakın insan vardı.
Ya Rabbi sen o meydanda olan veya gelmek isteyip’te gelemiyen Peygamber sevdalılarına şahit ol Yarab şahit ol Yarab şahit ol Yarab


Tarih: 26 Nisan 2013

 

İsmet Özmen / Gaziantep
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir