• DOLAR 32.48
  • EURO 34.557
  • ALTIN 2475.679
  • ...
Muhammedi Kasırga Var Amed`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yine bir Nisan günü, yine gök semasında bulutlar Allah ve Resulünü yad etmekte. Yer semasında insanlar acizane kulluğunu göstermekte.
Yine tevhid bayrakları dalgalanıyor. Şehadet parmakları gökleri işaret ediyor.Rabbi Rahime uzanıyor eller: ümmeti ümmeti diye nidada bulunan Muhammed Mustafa için.
Ve bir ses daha yükseliyor kalabalıktan “MUHAMMED MUSTAFA ŞUAN ARAMIZDA” diye.Gözyaşları dökülüyor gözlerden,bayraklar daha bir şiddetli sallanıyor. Tekbir sedası daha bir kuvvetli sallıyor Amedi.Gökteki bulutlar da eşlik ediyor yerdeki bu mahlukatın aşkına. Adeta göç ediyorlar Nisan ayında Amed’e. O güzel sahneye şahit olmak için. Allah resulünün varlığını ona duyulan sevgiyi bir kez daha hissetmek için.Onu 1400 yıl önce gölgelediği gibi gölgesine almak için.
Her yıl Nisanı bekler gibi hazırlanıyor Amed. İnsanlarıyla, sokaklarıyla, caddeleriyle, sıra sıra dizili her zerre taşıyla bekliyorlar Muhammedi doğumu.Ogün mevlid meydanı en güzel gününü yaşıyor. Alan, insanlar meydana sığsın diye daha bir genişliyor sanki. İşte şimdi her şey hazır artık Muhammedi aşka şahit olmak için.
Amed’de bir kasırga var şimdi. Öyle bir kasırga ki önüne aldığını mevlid meydanına kadar sürükleyen bir kasırga. Bir mahşer meydanı adeta. Herkes bir ümitle haykırıyor tekbir ve salatları.Merhamet et bize yarabbi der gibi, Şefaat et bize ya Resulallah der gibi,
Allahın Rahmeti Ve Peygamberin Şefaati Amed’ De Tekbir Sedasını Yükseltenlerin,Ve Onlara Canu Gönülden Destek Olanların Üzerine Olsu

Tarih: 24 Nisan 2013

 


Leyla Temur / Şanlıurfa (Siverek) – Yaş: 21
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir