• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
HÜDA PAR,`Biz Sizdeniz, Siz de Bizdensiniz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ-Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş`ta, Kızılağaç Belde Teşkilatını, düzenlenen törenle açtı. Kızılağaç Belde Teşkilatı`nın açılışına, HÜDA PAR Genel Başkan yardımcıları M. Bahattin Temel, A. Rahman Cens ile İsa Aydın`ın yanı sıra çok sayıda parti üyesi ve vatandaşlar katıldı.
 
Kuran`ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, Kızılağaç Belde Teşkilatı Başkanı Orhan Yavuz`un selamla konuşması ile başladı. Belde halkı ve katılımcılara teşekkür eden Yavuz, parti temsilciliklerinin tüm Kızılağaç halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel bir konuşma yaptı. Temel konuşmasında, öncelikle açılışını geçekleştirdikleri Kızılağaç Belde Teşkilatı`nın halka hayırlar getirmesi diledi.
 
"Biz Sizdeniz, Siz de Bizdensiniz"
Bugüne kadar HÜDA PAR olarak Türkiye`nin 47 vilayetinde parti teşkilatlarını kurduklarını belirten Temel, " Açılışını yaptığımız bu yer sizindir. İnşallah burası, tüm sorunlarınız ve aranızdaki iş ve meselelerinizi istişare edeceğiniz yer olacaktır. Biz, sizin çocuklarınızız ve içinizden çıktık. Dolayısıyla biz sizdeniz, siz de bizdensiniz. Biz halkımızın yükünü sırtlayacağız, her konuda sizlere destek olacağız ve sizlerin yanınızda olacağız.`` ifadelerini kullandı.
 
"Biz Müslüman Halkımıza 3 Söz Veriyoruz"
Cumhuriyet tarihinden bu güne dek, bu halka zulüm yapıldığını vurgulayan Temel, "Bu toprakların her taşından, ağacından muhakkak ki bir ah işitirsiniz. Bu nedenle biz öncelikle mazlum halkımızın yanında olacağız. Şunu da biliniz ki, nerede bir zalim varsa onun da karşısında olacağız. Sizinle beraber tüm bu zorlukların üstesinden geleceğiz inşallah." dedi.
 
Halka 3 konuda söz verdiklerini dile getiren Temel, "Biz Müslüman halkımıza 3 konuda söz verdik. Size söz veriyoruz ki asla yalan konuşmayacağız ve yalan konuştuğumuza şahitlik etmeyeceksiniz. Yine size söz veriyoruz ki mallarınıza sahip çıkacağız ki, bunu da yetim malını koruma hassasiyetiyle yapacağız. Ve yine size söz veriyoruz ki size asla ihanet etmeyeceğiz. Çünkü bizim referansımız İslam`dır. Hiçbir zaman ne dinimizden, ne de dilimizden taviz vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
Kızılağaç Belde Teşkilatının açılışının ardından, Muş merkezine geçen Temel ve parti yetkilileri, Muş Düğün Salonunda parti üyelerine ve vatandaşlara yönelik bir seminer verdiler.(Şirin Çağlayan-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir