• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
Kendisini savcı olarak tanıtarak dolandırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Edinilen bilgilere göre, Osmangazi ilçesinde bir otelde kalan şahıs, kendisini Cumhuriyet savcısı olarak tanıtıp bir çok kişiyi dolandırdı.

 

Kamuoyunda kontör dolandırıcılığı olarak bilinen ve telefon aracılığıyla kendisini Polis, C.Savcısı, Asker olarak tanıtan ve aradığı kişiler üzerinde korku, baskı kurarak dolandırıcılık olaylarını gerçekleştiren kişilere yönelik yapılan baskında bir kişi gözaltına alındı.

 

Kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan C.E'nin Bursa'da bulunduğu ve halen kontör dolandırıcılığı suçunu işlemeye devam ettiği ihbarı üzerine yapılan baskında zanlı yakalandı. Zanlının yapılan üst aramasında önceki tarihlerde kontör dolandırıcılığına uğrayan mağdurlara ait 3 adet çeyrek altın, 200 TL para olduğu tespit edildi.

 

Ayrıca zanlının üzerinde Gençosman PTT Bursa Merkez Şubesinden dolandırılan şahıstan aldığı 4 bin 530 TL paradan 4 bin 400 TL parayı saat 16.47.54 gönderici: C.E., alıcı: F.K. adına PTT şubesinden almış olduğuna dair dekont bulundu.

 

Konu ile ilgili olarak yakalanan C.E isimli şüpheli, "Dolandırıcılık" suçundan hakkında düzenlenen evraklarla birlikte adliyeye sevk edildi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir