• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR seçim seminerleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL- Seçim çalışmaları nedeniyle, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından Bingöl Belediye Gençlik Merkezinde düzenlenen programa Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, Seçimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani ile Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens ve çok sayıda parti yöneticisi ile halk katıldı.

Kur`an tilaveti ile başlayan seminerde daha sonra Hür Dava Partisi Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel, bir konuşma yaptı.

Seçime girecekleri bölgelerin birçoğunda benzer seminerler düzenlediği hatırlatmasında bulunan Temel, "Malumunuz biz Şeyh Said ve dava arkadaşlarının memleketinde bulunuyoruz. Onun kıyam merkezinde bulunuyoruz. Şeyh Said ve arkadaşlarının Bingöl ve halkına ne kadar umut bağladığını biliyoruz." dedi.

Temel daha sonra, dün ne için mücadele edilmiş ise bugün de onu devam ettirdiklerini belirterek, "Dün hangi anlayış, hangi şuur ve hangi bilinçle hizmetimize yaptıysak bugün da aynı şuur ve bilinçle hizmetimizi sürdürüyoruz. Ve unutmayalım bizim için bir insanın hidayet bulması dünya ve içindekilerden daha hayırlı olduğudur." ifadelerine yer verdi.


Seçim münasebetiyle müthiş bir heyecanın olduğunu dile getiren Temel, "Sizlerde heyecanla sokaklara dökülmüşsünüz. Ev ev, köy köy, mezra mezra dolaşıp Allahın dinini anlatıyorsunuz" diyerek seminer konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz gittiğimiz her yerde partimizi değil İslami anlatacağız. Bizim için bir insanın bu çalışmalar neticesinde hidayet bulması buranın belediyesini kazanmaktan daha hayırlıdır. Bu münasebetle sizler çalışıyorsunuz ve Allahın izniyle sizler kazanacaksınız.``


Hür Dava Partisi, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens ise ziyaretler konusunda katılımcıları bilgilendirilerek, ``Bizim orucumuz namazımız ve zekâtımız ne içinse bu çalışmalarımız da onun içindir. Bizim orucumuz namazımız ve zekâtımız ne içinse bu çalışmalarımız da onun içindir. Yani Allah içindir. O yüzden sakın bu seçim çalışmasıdır, zaten siyaseti de sevmem gibi bir düşünceniz olmasın." dedi.

Gittikleri yolun peygamber yolu olduğuna vurgu yapan Cens, "Bugün mücadele bunu gerektirdi böyle yapıyoruz. Yarın ihtiyaç duyulmasa bırakırız. Bize olan katkısına bakarız. Baktık ki harama bulaşmadan olmuyor bırakırız, temiz bir şekilde. Bizim beklentilerimiz var. Bu beklentiler bir unvan sahibi olmak için değildir. Bir makamımız olsun diye değildir. Maddi bir beklentimiz yoktur. Dünyalık hesapla bakarsak zarardayız. O yüzden bu işe matematik gözüyle bakmayın. Biz çalışmalarımızı yapacağız ve sonuçta tek bir belediye bile kazanmasak da zarar da değiliz. Bunu hiç unutmayın." İfadelerini kaydetti.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ise parti çalışmalarından söz ederek, seçime hazır olduklarını söyledi.

Tasalı, daha sonra "Temennimiz odur ki 2014 Mart yerel seçimlerinde de bu güçlü iradenizi ortaya koyup, bizler hakkında art niyetli ve küçümseyici düşünenleri mağlup etmenizdir. İnşallah şimdiye kadar göstermiş olduğumuz özverili çalışmalarımızı burada da devreye sokacak ve Rabbimizin de ihsan ve inayetiyle Dilleğimiz iyi bir başarı yakalamak ve bize inanan insanları mahcup etmemektir.`` İfadelerine yer verdi.
(Nihat Kanat, Salih Gönül, Behçet Arslan-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir