• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
Ağrı`da 3 Kin Kişiye Aşure Dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Muhamrrem ayı nedeniyle Cumhuriyet Caddesi ve Eskivan Caddesinde aynı anda 3 bin kişiye aşure tatlısı dağıttı.

Aşure tatlısı dağıtımını her yıl geleneksel hale getirerek dağıttıklarını söyleyen Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube Başkanı M. Ali Ortaç, bu çalışmalarını devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ortaç," Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz aşure tatlısını bu yılda 3 bin kişiye dağıtarak programımızın devamını getirdik. Halkımız bu düzenlediğimiz etkinlikten çok memnun, bizlerde bu hayırlı faaliyeti yerine getirdiğimiz için çok memnunuz."

Ortaç, "Bu etkinliğimizi daha da genişletmek ileriye götürmek amacı ile 16 Kasım Cumartesi günü saat 12.00`da Belediye Binası yanında Karizma Düğün ve Konferans Salonunda bir etkinlik düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı bekliyoruz. Kerbela`da Hz. Muhamed ( s.a.v.)`in torunu Hz. Hüseyin adlı programımız, Hz. Hüseyin`in kim olduğu, davasının ne olduğu, Yezid`in kim olduğunu, yaptığı zulümlerin ne olduğunu halkımızla paylaşacağız. Bununla birlikte zamanın Hüseyinleri kimdir, zamanın Yezid`leri kimdir onların zulümlerinden bahsedeceğiz." şeklinde konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir