• DOLAR 32.519
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2420.612
  • ...
Siyonist Vekiller `Esir Değişimi Gerçekleşsin`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal radyosu, Başbakan Benyamin Netanyahu`dan beş yılı aşkın bir süredir İslami Direniş Hareketi (Hamas)`ın elinde esir olan Siyonist asker Gilad Şalit`in esir değişimi anlaşması aracılığıyla derhal serbest bırakılmasını sağlamasını isteyen dilekçeye imza atan Siyonist milletvekillerin sayısının 31`e yükseldiğini açıkladı.

Siyonist milletvekilleri, Netanyahu`ya hitaben yazdıkları dilekçede İslami Direniş Hareketi (Hamas)`ın yıllar önce belirlediği ve şu ana kadar taviz vermediği şartları kabul ederek Gilad Şalit`in serbest bırakılmasını sağlamasını istedi.

Fanatik Yahudi Şas Partisi`nin de söz konusu dilekçeye imza koyduğu ve Gilad Şalit`in serbest kalması için yapılacak esir değişimiyle ilgili tavrını bildirdiği kaydedildi.

Siyonist işgal rejimi esir asker Şalit`i kurtarmak için tüm imkanlarını seferber etmesine rağmen şu ana kadar başarılı olamadı. Şalit’in yerini öğrenmek için uyduları ve her türlü istihbarat faaliyetini devreye sokan işgal rejimi aradan geçen bunca yıla rağmen Siyonist askerin alıkonulduğu yeri tespit edemedi.

Şalit`in serbest bırakılmasını sağlamak amacıyla Filistinli milletvekillerini esir alıp Hamas üzerinde baskı kurmaya çalışan işgal rejimi bu girişiminden de sonuç alamadı.

filistinhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir