• DOLAR 33.999
  • EURO 37.838
  • ALTIN 2820.614
  • ...
Kılıçdaroğlu'ndan Fatih Altaylı'ya ağır sözler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CAFER SELÇUK

CHP'nin Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Fatih Altaylı'nın "Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek" ithamlarına karşı ateş püskürdü.

Kılıçdaroğlu, "Merkepler adam olur, sen adam olmazsın. Belinde tabancayla gazetecilerin grev çadırını basan, çalıştığın kurumda gazeteci kıyımı yapılırken 'Ne yapabilirdim' diyen, yanında çalışan kadın gazeteciye beyzbol sopası gösteren, onurlu gazeteci düşmanı, paranın kölesi bir çukursun. Be paranın emrindeki tetikçi! Ajan ve işbirlikçi olduğumu ispatlamaz isen, namussuz ve alçaksın!" sözlerini sarf etti. 

HaberTürk kanalından kovulduktan sonra dijital platformlarda yayınlar yapmaya devam eden, yayınlarında sürekli İslami değerlere ve Müslümanlara kin kusan tetikçi Fatih Altaylı'da YouTube kanalındaki programında, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

CHP Genel Başkanı olduğu 13 yıl boyunca Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye bilerek ya da bilmeyerek hizmet ettiğini öne sürdü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir