• DOLAR 32.329
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2295.738
  • ...
SON DAKİKA
Meteorolojiden`den Uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yağışların, akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla`nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kıyı Ege, Marmara`nın kuzey ve batısı ile gece saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla`nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara`nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz`in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu`nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken Türkiye genelinde gündüz sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde, gece sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
 
Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara`da yer yer kuvvetli olarak esecek.


KUVVETLİ YAĞIŞ
 
Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla`nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi
.
SİS UYARISI
 
Sabah ve gece saatlerinde, Marmara`nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz`in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu`nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, görüş mesafesinde azalma, trafikte aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.
 
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
 
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Avrupa Yakası, akşam saatlerinde Anadolu Yakası sağanak yağışlı. (16)
 
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. . (15)
 
İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.. (21)
 
ADANA: Az bulutlu ve açık. (24)
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu.(22)
 
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı. (16)
 
ERZURUM: Parçalı bulutlu. (12)
 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (19)
 
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı sağanak yağışlı.
 
EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Kıyı Ege`nin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla`nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor .
.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz parçalı ve yer yer çok bulutlu.
 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Sinop çevreleri sağanak yağışlı.


ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun, gece saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimleri sağanak yağışlı.


DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve doğusu parçalı bulutlu.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık. 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir