• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Parkta şüpheli ölüm!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Kalp krizi geçirdiği sanılan adamın başında yara izleri nedeniyle ölümü şüpheli gören polis ekipleri araştırma başlattı. Çevre sakinleri olay yerine çağırılan ambulansın geç geldiğini ileri sürdüler.

Cumhuriyet Mahallesi Baraj Yolu üzerindeki parka zihinsel engelli oğlu Çağatay Akduman`ı gezmeye getiren Hasan Akduman parkta fenalaşarak yere düştü. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi.
 
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmaması üzerine telsizle merkezi arayarak ambulansın acele olay yerine sevkedilmesini istedi. Daha sonra olay yerine gelen ambulans ekipleri hayati fonksiyonları duran Hasan Akduman`ın kalbini çalıştırmak için müdahale etti.
 
Yapılan tüm müdahalelere rağmen Akduman hayata döndürülemedi. Sağlık ekiplerinin müdahalesini hayatını kaybeden adamın zihinsel engelli oğlu da çaresiz gözlerle izledi.

Çevre sakinlerinden biri "Adam fenalaşarak yere düştü. Ambulans çağırdık ancak ambulans 45 dakika sonra olay yerine gelebildi" diye konuştu. İlk olarak olay yerine sevkedilen ambulansın olay yerine bulamadığı daha sonra başka bir ambulansın olay yerine sevkedildiği öğrenildi.
 
Hasan Akduman`ın hayatını kaybetmesinin ardından olay yerine 4 farklı ambulansın geldiği görüldü. Bu ambulanslar daha sonra olay yerinden ayrıldılar.
 
Polis ekipleri hayatını kaybeden adamın başında yara izleri bulunması nedeniylle olayla ilgili araştırma başlattı. Hasan Akduman`ın başındaki yara izlerinin düşme sonucumu yoksa darp sonucumu oluştuğu yapılacak incelemenin ardınodan belirlenecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir