• DOLAR 32.314
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2279.904
  • ...
Şanlıurfa'da elektrik kesintisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da İşletme ve Bakım Müdürlüğüne bağlı trafo merkezlerinde yapılan bakım ve onarım çalışmalardan dolayı Şanlıurfa -1 Trafo merkezinden beslenen tüm fiderler enerjisiz kalacağı için yarın 07.00-14.00 saatleri arasında belirtilen bölgelerde kesinti yaşanacak.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; müdürlüklerinin sorumluluk alanı içerisinde bulunan, TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İşletme ve Bakım Müdürlüğüne bağlı trafo merkezlerinde yapılan bakım ve onarım çalışmalardan dolayı Şanlıurfa -1 Trafo merkezinden beslenen tüm fiderler enerjisiz kalacağı için yarın 07.00-14.00 saatleri arasında belirtilen bölgelerde kesinti yaşanacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, elektrik kesintisinin yaşanacağı semtler ise, "Buhara Mah, Haleplibahçe Mah, Mance Mah, Dedeosman Mahallesinin bir bölümü, Piazza AVM, Bağlarbaşı Mah, Süleymaniye Mah, Akşemsettin Mah, Akabe Mah, Direkli Mah, Devteşti Mah, Ahmet Erseven Mah, Ahmet Yesevi Mah, Bahçelievler Mah, Haşimiye ve Çevresi, Dergah Civarı, Belediye İş Merkezi, Kapaklı Pasajı ve Civarı, Sarayönü Cad, Büyükyol. Mah, Diş Hastanesi, Göller Mah, Hızmalı Köprü ve civarı, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Civarı. Emniyet Cad, Emniyet Müdürlüğü, Yenişehir Karakolu ve Civarı, DSİ ve Civarı. Yenişehir Mah, Refahiye Mah.,Evren Sanayi,TOKİ." olarak, belirtildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir