• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bitlis TSO'ya ISO 9001 kalite belgesi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasına (BTSO), Başkanlık odasında gerçekleştirilen törenle ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi verildi.


BTSO yönetiminin katılımıyla saat 11.00'de düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, "Bizlere bu belgenin alınmasında katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Biz bu belgeye para vererek almadık. Hak ederek aldık. Bundan sonraki dönemimizde mevzuatımız çerçevesinde BTSO'da daha iyi hizmet vermemiz için bize katkı sundular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bitlisli esnafların artık kaliteye önem vermesi gerekir. Bu alanda odamız her türlü desteği vermeye hazırdır. Bize üye olan mükelleflerin de ISO 9001 belgesi alarak kaliteli bir hizmet üretmelerini tavsiye ediyorum. Artık kurumsallaşmayan firmaların piyasada tutunma şansı yoktur." ifadelerine yer verdi.


Daha sonra, törene katılanlardan ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç ise yaptığı konuşmada, bölgede bulunan 3 Oda'dan biri olan BTSO'nun, bu belgeyi almak için yaklaşık 2 aylık bir süreçten geçtiğini belirttikten sonra, "BTSO, Bitlis'in ekonomik kalkınmasında büyük katkılar sağlayan büyük bir odadır. Bizler, Türkiye'nin 60 Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretlerde bulunarak, çeşitli denetimler yapıyoruz. Bitlis TSO da gördüğümüz en çalışkan odalardan bir tanesidir. Başkanımızı ve ekibini, gösterdiği bu başarıdan dolayı kutluyorum. Başta Genel Sekreterimiz olmak üzere burada çalışan arkadaşlarımız bu belgenin alınması için çok çalıştılar. Bitlis, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), 151'nci belge alan Odasıdır. İnşallah Doğu Anadolu'da da Siirt ve Diyarbakır'dan sonra akreditasyon sistemine geçecek 3'ncü oda olacak." şeklinde konuştu.


Açıklamaların ardından, ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi, ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Kıraç tarafından, BTSO Başkanı Tezcan'a verildi. BTSO Başkanı Tezcan ise, günün anısına Kıraç'a beş minare figürlü bir tabak hediye etti.


Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir