• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Manisa'da 2 bin 216 hasta evde sağlık hizmeti alıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Leyla Arıcı; AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gökhan Gürsoy ve diğer sağlık idarecilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada Manisa'da 2 bin 216 hastaya evlerinde düzenli olarak hizmet verildiğini söyledi.

Türkiye'de 2005 yılında gündeme gelen "Evde Sağlık Hizmetleri"nin Manisa'da 2006 yılında Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde başladığını belirten Dr. Leyla Arıcı, Manisa'da 14 hastanede bu hizmetin verildiğini belirtti.

Toplantıda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş da "Manisa'mızda şu anda 2 bin 216 hastaya düzenli olarak evlerinde sağlık hizmetleri verilmektedir. Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde artık "sana gelemeyene sen git" felsefesi ile hizmeti halkımızın ayağına götürmeye başladık. Şu an 14 hastanemizde Evde Sağlık Hizmeti Birimi kurulmuş ve aktif olarak çalışmaktadır. Sarıgöl, Gördes ve Selendi ilçelerimizde de bu hizmeti kurmak için çalışıyoruz ve inşallah en kısa zamanda kuracağız." dedi.(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir