• DOLAR 32.575
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2427.169
  • ...
Batman Valisi Kendisini `Mahkeme` ile Savundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da yerel yayın yapan Batman Postası Gazetesine Özcan Temel cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulunan Vali Arslan, silahlı saldırı olayının mutlaka açığa çıkacağına vurgu yaptı.

Arslan, HÜDA PAR`ın dün düzenlediği basın açıklamasında, "Batman Valiliği yalancı tanıklara davetiye çıkardı", ``Batman Emniyeti bu kirli tezgaha alet oldu`` yönündeki suçlamalarına işaret ederek, "Tutuklama kararı mahkeme tarafından verilmiştir. Katil zanlısının parti üyesi olup olmaması o partinin sorunu, bizi ya da mahkemeyi ilgilendirmez." diye konuştu.

Cinayet soruşturmasının 3-5 günde çözümlenemeyeceğine vurgu yapan Arslan, "soruşturma en ince ayrıntısına kadar sürdürülmektedir. Batman`ın bir tek handikabı "erken konuşmaktır" maalesef bir çok konuda arken konuşuluyor." ifadelerini kullandı.

Tutuklama ile ilgili olarak Valilik ve Emniyet`in suçlanmasına yanıt veren Arslan, topu mahkemeye atarak, "Tutuklama kararını Valilik veya Emniyet değil mahkeme tarafından verilmiştir. Biz kimsenin düşmanı değiliz, bazı çevreler memnun olmadı diye olayları çözmeyelim mi? Gözaltına alınanlar da oldu, cinayetle ilgili bazı sorular soruldu ve serbest bırakıldı bu gayet normaldir. Ayrıca soruşturma devam etmektedir, gözaltılar oldu diye bunlara katildir de denmez." dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir