• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adnan Polat`ın Evi Arandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adnan Polat`ın Üsküdar`daki evinde polis ekiplerince arama yapıldı. Arama sırasında Polat`ın evde olup olmadığı netlik kazanmazken polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren araması sona erdi. Arama sonunda evden herhangi bir şey alınıp alınmadığı konusunda bir bilgi edinilemedi.

 

 

GALATASARAY KULÜBÜ İKİNCİ BAŞKANI DÜRÜST: KULÜP İÇİNDEKİ YAZIŞMALARDA YANLIŞ BİR ANLAŞILMA OLDU
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, kulüp içindeki yazışmalardan kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi.
Türk Telekom Arena önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dürüst, emniyete gerekli evrakları verdiklerini belirterek, "Şu andaki futbolu ilgilendiren konuyla alakası yok.

Bununla ilgili bütün doneleri verdik. Arkadaşlar da gerekli ifadeleri verdi. Şu anda da ifade vermeye gittiler. Bahsedilen evrak verildi. Galatasaray Kulübü`nün her şeyi açıktır. Kendi aralarındaki yazışmada yanlış bir anlaşılma oldu. Onun ne olduğunu açıkladık. Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili iddialar bize sorulmadı. O iddialarla ilgili bir olay değil. Biz olayların dışındayız. Kulübün içindeki iç yazışmalarda, kişisel yazışmalarda bir yanlış anlaşılma olmuş. Emniyet güçleri, hukuk bize emrettiği vakit gerekli ifadeleri veririz.

Galatasaray`ın Türkiye`de bir ayrıcalığı yoktur, ama bu olayların içinde de değildir" dedi.
Ali Dürüst ayrıca, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun`un gözaltına alınmadığını da vurguladı.
Öte yandan Bülent Tulun, polislerle birlikte Türk Telekom Arena`dan ayrıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir