• DOLAR 32.331
  • EURO 35.072
  • ALTIN 2299.086
  • ...
Kendi Selçuklunu ınstagram'la çek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- İnstagram kullanıcılarının #Selçukluyu Tanıyorum hashtagi ile paylaştığı fotoğraflar Selçuklu Belediyesi jürisi tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonucunda 1. iphone, 2. ipad, 3. ipad mini, 4. ipod touch, 5. ipod shuffle hediye edilecek.


Sosyal medya kullanıcılarının kendi çektikleri fotoğrafları 15.01.2014 tarihine kadar #Selçukluyu Tanıyorum hashtagi ile paylaşmaları yarışmaya katılım için yeterli olacak.


Yarışma sonucu ise 07.02.2014 tarihinde instagram, facebook, twitter ve yerel basında duyurulacak. Konuyla ilgili olarak Selçuklu Belediyesi'nden yapılan açıklamada,


"Son dönemde kullanımı artan akıllı telefonlar ve sosyal medyada özellikle gençlerin Selçuklu Medeniyetini ve Selçuklu tarihini kendi kadrajlarından görmesi amaçlanıyor. Ayrıca internet arama motorlarında Selçuklu ve Selçuklu Medeniyeti ile ilgili daha fazla fotoğrafın dünya üzerindeki tüm internet kullanıcılarına yayılması amaçlanıyor. Sosyal medyanın ve internetin daha faydalı biçimde kullanılmasına örnek olacağı düşünülen yarışmanın farklı tarih aralıklarında devam ettirilmesi planlanıyor" denildi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir