• DOLAR 32.508
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2485.555
  • ...
Okul Duvarını Dikenli Telle Çevirdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Öğrencilerin okuldan kaçmasını engellemek, duvarlara çıkılmasını önlemek için dikenli tel çekildiğini belirten okul yönetimi, kısa süre sonra tellerin kaldırılacağını ve yerine demir parmaklıklar konulacağını bildirdi.

Piriçelebi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi`ndeki Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nde, duvara tırmanıp okuldan kaçan öğrenciler için yaklaşık 3 yıl önce ilginç bir önlem alındı. Öğrencilerin kaçışını engellemek için okul bahçesine bakan yan duvarların iç kısmına, duvarlara tırmanılmasını önlemek için dikenli tel çekildi.

Öğrencileri okulda tutmak için yan duvarlara tel örgü çekildiğini belirten okul yönetimi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların yapıldığını ve bir süre sonra tel örgülerin kaldırılarak yerine modern demir parmaklıklar yerleştirileceğini ifade etti. Boş ders saatlerinde de öğrencileri okulda tutmak için bahçeye spor aletleri yerleştirdiklerini ve masa tenisi salonu oluşturduklarını belirten yönetim, bunun da okuldan kaçma olaylarını azalttığını kaydetti.
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir