• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
İfsad Bölgesi “Okullar”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evet her gün her sabah annelerimiz,babalarımız tarafından güvenilir bir yere gönderiliyormuşuzcasına bizleri gönderdikleri meşhur mekandan okuldan bahsedeceğiz inşaallah…
 

Annelerimiz,babalarımız bizleri ilim tahsil etmek,eğitimli ahlaklı biri olmamız ve kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız için hiç çekinmeden gönderdikleri okullar ya bize tam tersine zararlı ilim öğretir,bizleri ahlak denen kavramdan uzaklaştırırsa?
Küfrün belkide kendi düşüncelerini uygulamak için en önemli mekanlarından biri de okullardır.O halde küfür doğal olarak en büyük yatırımını okula yapacaktır!
 

Küfür yatırımını bir toplumun beyni olan gençlere yatırmış ve bu yatırımın karşılığını bolca alıyor….
Bir genç evde ne kadar iyi eğitim alırsa alsın hergün en az 6-7 saatini geçirdiği yerde ona evde verilen eğitimin tam tersi uygulamalar görüyorsa,evde aldığı eğitim onun sadece biraz yol almasını sağlar ‘’ama gelin görün ki bu yol öyle kısa bir yol değil nerdeyse 20-25 yıllık uzun bir yoldur’’ yani genç çözüm bulamazsa yolu bitiremeden kaza yapacaktır.
Bu ülkede ‘Namus’ kavramı değişmiş değil, hatta yeri geldiğinde namus adı altında İslamın öngörmediği cezaları kafamızdan türetip uyguluyoruz.
 

Evet ‘Namus’ kavramı değişmedi ama ‘Namus Anlayışı’ gerçekten çok değişmiş ve bu değişimin en belirgin yerlerinden biri de emin olun ki maalesef okullardır.
Kız ile erkeğin birlikte voleybol oynadığı vb… farklı farklı etkinliklerde kız erkeğin iç içe olduğu,sanki tabiatın kanunuymuş gibi kız ile erkeğin ‘flört’ adı altında rezilce yaptığı olayların yaşandığı ve daha türlü türlü rezilliklerin görüldüğü mekanların biridir ifsad bölgesi okullar.
 

İlim tahsil edilmek için gidilen mekan, şimdi tabiri caizse ‘kız tavlamak’ için gidilen mekan olmuş.
Her bölgede olduğu gibi bu rezil ortamlar için de en büyük iş ‘’şuurlu, bilinçli, sorumluluğunun farkında olan, İslami hayatı benimsemiş’’genç arkadaşlara düşüyor.
‘’Kesinlikle tüm suçun öğretmenlerin olduğunu kast etmiyorum’’
 

 

Mücahid Kırmızıtoprak / Elazığ (Kovancılar-Bilalköy) - Yaş: 17

Bu haberler de ilginizi çekebilir