• DOLAR 32.509
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2485.879
  • ...
Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çiftçi İbrahim Gökmen (25) yönetimindeki 43 ZA 664 plakalı traktörün sağ arka lastiği, dün saat 19.30 sıralarında Simav-Selendi Karayolu’nun birinci kilometresinde patladı. Gökmen’in yolun sağına çekip durdurduğu römork takılı traktöre, Simav’dan Karapınar Köyü yönüne giden bir çocuk babası, çiftçi Musa Yüksel (55) yönetimindeki 43 KU 104 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulup, karşı şeride geçen otomobile de İsmail Şen (55) yönetimindeki Simav Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 43 DH 135 resmi plakalı kamyonet çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Musa Yüksel, yanındaki Karapınar Köyü Muhtarı olan, iki çocuk babası arkadaşı Mustafa Çulha (60), kamyonetteki şoför İsmail Şen ile orman muhafaza memurları Mehmet Toker (56) ile Ali Akkuş (57) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Musa Yüksel ile Mustafa Çulha, ilk müdahalenin ardından sevk edildikleri Kütahya Evliya Çelebi Araştırma Hastanesi’nde doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yaklaşık bir saat kapanan Simav-Selendi Karayolu’nda ise trafik araçların çekilmesinin ardından normal seyrine döndü. Jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren Yüksel ile Çulha’nın cenazelerinin bugün öğle namazının ardından Simav’a 30 kilometre uzaklıktaki Karapınar Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir