• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
İki İlde `Cephane` Bulundu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

-Sapanca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yanık köyünde 55 yaşındaki S.C`ye ait evde uzun namlulu silah ve mühimmat bulunduğu bilgisi üzerine söz konusu eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada, 2 adet Kalaşnikof tüfek, 1 adet taarruz tipi el bombası, tüfeklere ait 3 şarjör ile 180 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak evde bulunan O.C`yi gözaltına alan jandarma ekipleri, evin sahibi olduğu belirtilen S.C`nin yakalanması için çalışma başlattı.

ESKİ ÇAVUŞUN EVİNE BASKIN
Adana’da da polis ekipleri, 1997 yılında uzman çavuşluk görevinden ayrılan Mutlu S`nin de Gültepe Mahallesi`ndeki evinde arama yaptı.

Adana`daki bir belediyede tahsildar olarak çalışan ve aynı zamanda silah tamirciliği de yaptığı öğrenilen Mutlu S`nin evinde, biri savunma, ikisi taarruz tipi 3 adet el bombası, biri ruhsatsız iki adet 9 mm çapında tabanca, iki adet kurusıkı tabanca, 22 adet değişik çap ve uzunlukta silah namlusu, 2 adet tabanca süngüsü, 2 adet G3 piyade tüfeği mermisi, 3 adet Biksi mermisi ile yaklaşık bin adet değişik çap ve markada tabanca mermisi ele geçirildi.

Bulunan mühimmatın Türk Silahlı Kuvvetler envanterine kayıtlı olup olmadığının, yapılacak incelemeyle belirleneceği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü`ne getirilen zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir