• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
Nusaybin`de Elektrik Sorunu Çözülemiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Nusaybin Merkez Yenişehir, Yeşilkent, Gırnavaz, Selahattin Eyyubi, Barış ve Kışla Mahalle Muhtarları Bakanlığa gönderdikleri mektupta, birçok güzelliğe sahip olan Nusaybin`in elektrik sorunu yıllardır çözülemediğini kaydetti.


İlçe halkının kullandığı Elektrikli cihazlardan sağlıklı yararlanamadığı kaydedildiği mektupta şu ifadeler yer aldı; "Bu durum ilçe halkını bezdirmiş ve isyan ettirmiştir. Gecelerinin çoğunu karanlıkta geçirmektedirler. Klimalardan yararlanmamaktadırlar. Elektriklerin olduğu zamanlarda voltaj aniden 50 - 60`lara düşüp daha sonra aniden yükseliyor. Bu iniş ve çıkışlarda birçok elektrikli cihaz yanmaktadır.

Bu durum ilçede büyük bir huzursuzluğa neden olmaktadır. Halkın bu sorununu çözmek için yetkili makamlara defalarca başvurduğumuz halde sonuç alınmamıştır. İlçemizin bu can alıcı sorunun çözümü için yetkililerin hareke geçmesini talep ediyoruz. Sorunun çözülmemesi veya giderilmemesi halinde biz muhtarlar olarak daha üst makamlara, bu da olmazsa ilçe halkıyla birlikte Demokratik eylemlerde bulunacağız. Sorunun ivedilikle çözülmesi için yetkilileri görevlerini yapmaya çalışıyoruz."

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir