• DOLAR 32.579
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2416.817
  • ...
Yedisu İlçesine Radyo TV İstasyonu Kurulacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - TRT Erzurum Bölge Müdürü Salih Lütfi Şengül ve beraberindeki heyet Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala`yı makamında ziyaret ederek kurulacak olan Radyo ve TV istasyonu için bilgi alışverişinde bulundular.

Yedisu İlçe Merkezinde kurulacak olan "Radyo TV İstasyonu" ile TRT`ye bağlı TV ve Radyo yayınların bu istasyon vasıtasıyla Yedisu İlçesinde net olarak izlenecek.

Yedisu İlçesinin doğal güzelliklere sahip olduğunu belirten TRT Erzurum Bölge Müdürü Salih Lütfi Şengül, Yedisu İlçesine TRT olarak gerekli hizmetin verileceğini söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala, TRT Erzurum Bölge Müdürü Sayın Salih Lütfi Şengül`ün Yedisu`ya yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, İlçede yapılacak olan Radyo TV istasyonun en kısa zamanda faaliyete geçirileceğini ve bu konuda her türlü yardım ve katkı sağlanılacağını ifade etti.

Yedisu Kaymakamı Mustafa Pala`yı; TRT Erzurum Bölge Müdürü Salih Lütfi Şengül, TRT Erzurum Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Naci Özli, Teknik personel Vahdettin Karaca, Dursun Yılmaz, Ayhan Güler ziyaret etti.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir