• DOLAR 32.334
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2294.885
  • ...
Milletvekili konvoyunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Çermik ilçesindeki temaslarının ardından Diyarbakır`a dönen AK Parti`li milletvekili Beyaz`ın konvoyundaki Medet Aydın`ın kullandığı 06 AL 6851 plakalı otomobil, Ergani`nin Ahmetli köyü yakınlarında takla attı.
 
Kazada yaralanan sürücü Aydın ile İrfan Avşar ve Mehmet Cüneyt Güngör Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Güngör müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer 2 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazanın ardından Vali Mustafa Cahit Kıraç, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ve Oya Eronat ile Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi. Üzüntülü olan milletvekili Beyaz`ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Vali Kıraç, kazada bir kişinin yaşamını yitirdiğini 2 kişinin ise yaralandığını belirterek, "Yaralı 2 kardeşimizin de hayati tehlikeleri yok" dedi.

Milletvekili Beyaz ise çok üzgün olduğunu ifade ederek, "Gerçekten çok zor bir durum. Allah herkesi kazadan beladan korusun. Bir yavrumuzu kaybettik, Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir