• DOLAR 32.577
  • EURO 34.909
  • ALTIN 2436.96
  • ...
PKK-BDP ve Yahudi Tiyneti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yahudi’nin biri, bir Müslümanı altına almış ve dövüyor. Bu arada da ha bire ‘’imdaaat yetişin adam öldürüyorlar’’ diye bas bas bağırıyor. Dayak atan imdat istiyor ve dayak yiyen de elinden bir şey gelmediği için de yapabildiği kadar kendini muhafaza etmeye çalışıyor.

Yahudi’nin bu hareketi, yaptığı zulmü çevreye karşı örtbas etme telaşesindendir. Zira onun bu şekilde bağırması, çevrede olaya uzaktan şahid olanları etkileyecek ve: ‘’evet ben Yahudi’nin avaz avaz bağırdığını işittim. Gördüğüm ve işittiğim kadarıyla Yahudi feci bir dayak yiyordu’’ diyerek Yahudi’nin planının bir parçası olan bu mel`unca oyuna gelmiş olacak.

Bugün Yahudilerin bu eski oyununu hakkıyla ve gerektiği gibi yerine getiren Pkk/Kck/Ydg-h ve Bdp’li eli kanlı ve zındık maşaları, yaptıklarıyla aynada yansıyan kendi akislerine tükürüyor ve silahı kendi ayaklarına sıkıyorlar. Zira Türkiye halkları ve özellikle de şark bölgesi halkı İslam dinine bağlı Müslüman bir halktır ve yalancının mumunun yatsıya kadar yanacağını iyi biliyor ve bunun da bilincindedirler.

Hakeza Müslüman Kürt halkı, bu oyunbaz, YAHUDİ TİYNETLİ ve hilebazların oyunlarına kanmayacak ve onları sandık başında mürted örgüt Pkk ve onun siyasi ayağı Bdp’yi sandığa gömecektir inşaALLAH. Evet bu Müslüman halk, oy’unu HÜR DAVA PARTİSİ (HÜDA-PAR) lehine kullanacaktır inşaALLAH.

Bakın Yahudiler bu dünyada hangi ilk’leri bünyelerinde barındırıyorlar.

Dünyada en kadim halk kimdir diye bir soru sorulsa veya anket yapılsa, hiç kuşkusuz cevap ‘’YAHUDİLER’’ olarak karşımıza çıkar.

Dünyaya en fazla meyleden ve dünyalık elde etmek için her yolu deneyen halk kimdir diye sorulsa, herhalde bu sorunun cevabı da ‘’YAHUDİLER’’ olarak işaretlenir.

Dünyada gözlerini kan bürümüş ve en fazla eli kanlı halk kimdir diye sorulsa, kuvvetle muhtemeldir ki bu sorunun cevabı da ‘’YAHUDİLER’’ olarak verilir.

ALLAH Azze ve Celle’nin yeryüzüne insanları gönderme amacı olan ‘’Kulluk ve İbadet’’ (ZARİYAT SURESİ 56. AYET) vazifesini bırakıp Allah’a c.c. isyan eden halk kimdir diye sorulsa, kanımca bu soruda da ‘’YAHUDİLER’’ yine karşımıza çıkar. Zira Yahudilerin isyan ve aşırılıkları insanlık tarihi kadar eskiye dayanır.

Dünyada İsyan ve aşırılıklarından dolayı top yekün olarak Allah’ın c.c. lanetine müstahak olan kavim hangisidir diye sorulsa, delili nas’a (Kur’an-ı Kerim Ayetlerine) dayanan kat’i bir cevap olarak ‘’YAHUDİLER’’ diyebiliriz.

Evet, dünyanın genelinde Yahudiler insanlık için neyse, Türkiye’de ve özellikle de ŞARK vilayetlerinde Pkk/Kck/Ydg-h ve Bdp’li sapık ve dalalet içinde yüzen güruh odur.

Mürted örgüt ve onun siyasi versiyonu, yaptığı saldırı ve fitnelerle, başarı ve zafer elde ettiğini sanıyor. Oysa Müslüman Kürt halkının mayasında İslam ve Allah korkusu var. Bu halk artık şapkanın düşüp, kel’in göründüğünü aynelyakin görüyor.
Yıllarca özellikle Şark bölgesinde ve genelde tüm yurtta terör estirip, Müslüman Kürt ve Türk halkını katleden, masum ve mazlum halkın kanını döken bu kan emici katillerin kim olduğunu ve kimlere hizmet ile maşalık edenleri artık tanıyor ve biliyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar, İslam ve Müslümanlara tahammül etmeyen, Şark bölgesinde ‘’buranın hâkimi ve kralı biziz’’ diyen Pkk/Kck/Ydg-h ve bunların kravatlı kan emicileri olan Bdp, Mütedeyyin insanlara gözdağı vererek sapık ve kirli emellerine ulaşmaya çalışıyorlardı. Ancak bugün geldiğimiz noktada, Müslüman şark halkı artık ‘’Kral çıplak’’ diyecek seviyeye geldi. Pkk ve onun siyasi kuklası Bdp, Müslüman Kürt halkına karşı uyguladığı baskı ve sindirme politikası neticesinde; artık bu halkın desteğini kaybetti ve Müslüman Kürt halkı bir daha uyumamak üzere uyandı.

Uyuyan insanları kandırmak ve istediği yöne doğru yönlendirmek küfür ve zındıka takımının kadim bir oyunudur. Ancak uyanan insanları istediği yere yönlendirmek ve istediği gibi kullanmak geçmiş tarihte vaki değildir.

Müslüman Kürt ve Türk halkı artık kimin mazlum ve kimin zalim olduğunu aynelyakin ve hakkelyakin olarak gördü. Doğrusu görünen köye de kılavuz istemez.

Müslüman Kürt ve Türk halkı artık Kur’an kurslarını kimin bombaladığını; İslami STK (sivil toplum kuruluş)’lara kimin Molotof kokteyl attığını; masum öğrencilerin kaldığı yurtlara kimin saldırıp Molotof ve bomba attığını; Mütedeyyin insanları dağa kaçırıp bazılarını katledip, bazılarını da sorgulayıp tehdit ettikten sonra kimin bıraktığını; Dindar insanların araçlarına kimin bomba attığını; içinde kadın, çocuk, mazlum ve Mütedeyyin insanların kaldığı evlere kimin bomba attığını; hakeza İslami Kürdistan bölgesinde Allah diyen insanlara kurşun sıkan ve katleden insanların kim olduğunu bu halk elbette iyi biliyor.

Bunları yapan vahşi ve caniler kendilerini barışçı, halkçı ve demokrasi havarisi olarak topluma lanse eden; ancak gerçekte Barbar ve Demokles’in kılıcıyla hareket eden KÜRT ERGENEKONU’dur.

Batıdaki zındıkaların yerli maşalığını üstlenen Pkk/Kck/Ydg-h ve Bdp, kılavuzlarının karga olduğunu görmeyip, kurulduğu günden bugüne burunları pislikten kurtulmuyor.

Bugüne kadar Fırat’ın karşısında Ergenekon’a dair bir faaliyet Hükümetçe icra edilmemiştir. Ergenekon operasyonları hep Fırat’ın öte tarafında Türk Ergenekon’una karşı yapılmış ve Dolayısıyla da bu tarafta kalan ayağı kendisine ilişilmediğini gördükçe şımarmış ve palazlanmıştır.

Dolayısıyla hükumet; bu duruma razı olmuş görünüyor ve Şark bölgesindeki Müslüman halkı, bu zalimlerin insafına veya onların safına girmeye terk ver mahkûm etmiştir.

Hani ölen birinin arkasından hoca ‘’mevtayı nasıl bilirdiniz’’ diye sorar. Şimdi biz de Şark Müslümanları olarak, ‘’ Pkk/Kck/Ydg-h ve Bdp’yi nasıl bilirsiniz’’ diye sorsak, eminim ki bu Müslüman halk bu konuda; ‘’İslam Kur’an ve Allah’ın dinine bağlı Müslümanların düşmanı’’ diyecekler. inşaALLAH yakında da, artık ‘’bu oyunbazları nasıl bilirsiniz’’ yerine ‘’bu maşaları nasıl bilirdiniz’’ diye soracağız ve bu inançlı halk ta, bunları bir daha hatıra getirmemek üzere onları sandıkta kendi pislik yuvalarına gömecektir inşaALLAH’u Teâlâ. Zira Hak gelince batıl yok olmaya mahkumdur.

Son olarak; Hükumetin Batman’daki hadiseyi bir an evvel aydınlatması, bundan sonra olabilecek provokatif gelişmelerin önüne geçilmesi adına da çok önemlidir, elzemdir ve gereklidir. Dua edin kardeşlerim...
 
Fi Emanillah Wesselam

Hacı Şahabettin / doğruhaber
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir