• DOLAR 32.49
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2490.005
  • ...
Ulus Ailesine `Ramazan Hediyesi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis`in Tatvan İlçesi`nde 20 ay önce Tatvan Kadın ve Çocuk Hastanesi`nde Hülya ve İrfan Ulus`un kaçırılan yeni doğan bebeği, Bitlis`te bir evde bulundu. Bebeği kaçıran Gülden Ş. `nin ise emniyette gözaltına tutulduğu belirtildi.

Doğum sancıları nedeniyle 25 Ocak 2010`da Tatvan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi`ne kaldırılan Hülya Ulus, normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek kusma ve bulantı şikayeti nedeniyle çocuk uzmanı tarafından hastanenin Yenidoğan ünitesine yatırıldı. Bu sırada bir kadın, henüz ismi konulmayan bebeği, emzirmek için yetkili hemşireden aldı ve üniteden ayrıldı. Bir süre sonra bebeğini emzirmek üzere Yenidoğan ünitesine gelen anne Hülya Ulus, bebeğin ünitede olmadığını gördü. Yetkili hemşire, anneye emzirmek üzere bebeği bir kadının aldığını söyleyince, anne Hülya Ulus bebeğinin hastaneden kaçırıldığını anladı.

Baba İrfan Ulus kaçırılan bebeğinin bulunması için çalmadık kapı bırakmadı, bulana 30 bin lira ödül vereceğini de duyurmuştu. Aradan 20 ay geçtikten sonra müjdeli haber bugün geldi. Bitlis Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süreden beri sürdükleri titiz çalışması sonucu Ulus bebeğinin izini bulmayı başardı. Aileden habersiz bebekten alınan kan örneklerinin DNA testi sonucu bebeğin Ulus bebek olduğu belirlendi. Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bitlis`te bebeği kaçırdığı iddia edilen Gülden Ş. `nin evine baskın düzenledi. Polis, bebeğin bulunduğu müjdesini anne Hülya ve baba İrfan Ulus`a bildirdi. Haberi alan Ulus çiftçi, sevinçten biran şok geçirdi. Ulus bebeği kaçıran Gülden Ş. `nin emniyette sorgusu sürerken, Ulus çiftçi ise bebeklerine kavuşabilmenin heyecanı içinde sabahı beklemeye başladı.

KUCAĞIMA ALIP DOYA DOYA KOKLAMAK İSTİYORUM
Anne Hülya Ulus, 20 ay sonra bebeğin bulunması kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Anne, "Bu sevincim kelimelerle anlatılacak olay değil. Bir anne olarak 20 aydır gözlerim hep yolda. Allah bu mübarek günde yavrumu bana kavuşturmanı nasip etti. Eşimle birlikte çok mutluyuz. Biran önce bebeğimi kucağıma alıp doya doya koklamak istiyorum" dedi.

Baba İrfan Ulus ise, halen şokta olduğunu ifade ederek, "Avukat Hasan Aldırmaz ve emniyetten müjdeli haberi aldım. İçime sanki bir güneş doğdu. Şok oldum. 20 ay sonra bebeğimize kavuşmanın mutluğunu yaşıyorum. 20 aydır bebeğime çıkardığım kimliği elimden düşünmedim. Bebeğimi bulan emniyet teşkilatına yürekten minnet duyuyorum. Çok mutluyum. Sabahı dört gözle bekliyorum" diye konuştu.

DHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir