• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Olayının Twitter’a Yansıması -2
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Söz konusu olayların sosyal medyaya yansımasıyla ilgili yaptığımız ilk haberde, Twitter’da yapılan bazı önemli yorum ve düşünceleri derlemiş ve paylaşmıştık. Bugünde, derlediğimiz yorumların ikinci kısmını sizlerle paylaşıyoruz.

M. İkbal Atak ‏@ikbalATAK (Doğruhaber)
Özcan TEMEL’İN PKK ile ilişkileri neden bozuldu? Niye hedef seçildi? Umarım Kışanak-Kürkçü-Ayla itiraf eder de, bana veya başkasına söz düşmez.

Muhammet Şerif ‏@SerifMuhammet (Hürseda Haber)
BDP, HÜDA PAR`ı suçlamaya ayırdığı zamanın az bir kısmını faillerin ortaya çıkması için harcasaydı; eminim ki fail çok kısa bir sürede ortaya çıkardı.

‏Abdurrahman Cens (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
BDP yöneticilerinin HÜDA PAR üyelerine saldırılmasını düğün hadisesi ile ilintilendirmesi zeytinyağı gibi üste çıkma saptırmacasıdır.

Aydın Gök ‏@aydngok66 (Hüda Par Batman İl Başkanı)
Bizler hayat bulduğumuz davamızın halkımıza da hayat vermesi için uğraşıyor ve bunun için çalışıyoruz. Bizim davamız kardeşlik davasıdır. Asla şiddet, kan ve fitneye fırsat vermeyiz.

Abdullah Aslan ‏@abdlhaslan (Doğruhaber)
Sizin Allah, Şefkat, Sahabe ile probleminiz olmasaydı bu mukaddes isimlerle anılan yerlere saldırmazdınız. Soruyoruz bölgede Hüda Par yetkililerine, Sahabe Der`e, Şefkat Eline kim niye saldırıyor?

Emin Güneş ‏@EminGNE2 (Doğruhaber)
BDP, “seçeneği olmayan” seçime alışmış. Kürtlere şaşı bakan onlarca parti seçime girse umurlarında değil. Demokratlar ya..!

Sait Şahin ‏@said_saidsahin (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
Bu aralar komedi seyretmek isteyen BDP`lileri ve onların tanıklarını dinlesin. Zavallılar! Kendilerini 90`lı yıllarda yaşıyor zannediyorlar.

M. İkbal Atak ‏@ikbalATAK (Doğruhaber)
Batman`da Özcan TEMEL’İN ailesinin konuşmaması için BDP`liler tarafından ablukaya alınmış. Başkalarına konuşmalarına izin vermiyorlar. NEDEN?

Muhammet Şerif ‏@SerifMuhammet (Hürseda Haber)
HÜDA PAR`ın halkı kucaklayan stratejisi, PKK/BDP`yi kirli bir oyunu oynamaya sevk etti. Ancak çok şükür ki, “MURDAR HESAPLARI” tutmadı.

Mehmet Yavuz ‏@mehmetyavuz02 (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
“Antiemperyalistiz” yalanı Washington`un kapısına kadarmış… Emperyalizmin şahından icazet almaya çalışanların ahlak dersine karnımız tok..!

Şehzade Demir ‏@sehzadedemir (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
PKK, “madem boğuluyorum, o zaman hep beraber boğulalım” mantığını strateji haline getirdiğine göre “kaosçu zihniyet” yolun sonuna gelmiştir.

Hasan Aşkın ‏@tasımacılık_ (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
Hür Dava Partisi’nin tüm üyeleri yöneticileri, aziz davaları uğruna takip etmesi gereken yolu çok iyi biliyorlar. Bu da; adalet, hakkaniyet ve doğru yoldur.

Mahmut İrtem ‏@m_irtem (İlkha)
Özcan Temel`in tetikçisi, Salih Özdemir ve Sakine Cansız`ın tetikçileri ile aynıdır. Olay “BDP yapımı” bir senaryodur. Ancak BDP filmi montajlaşmayı başaramadı. Olayın tüm gerçekleri pek yakında açığa çıkacaktır.

Hasan Sabaz ‏@hsabaz (Doğruhaber)
Şiddete odaklananları görmezden gelerek, insanları arızi olumsuzluklar karşısında tavır almaya davet etmek toplumsal zekâ ile alay etmektir.

Sait Şahin ‏@said_saidsahin (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
HÜDA PAR, BDP’li siyasetçilerin kimyasını bozmuş. Firavuni kâbuslar görüyorlar. Selehattin Demirtaş kime karşı kurulduğumuzu sormuş. Özetle: Zalime karşı…

Mehmet Ali Gönül ‏@mehmetaligonul (Hüda Par İl Başkanlığı)
Zulmün azgın dalgaları kumsaldaki kumdan kaleleri yıkabilir, ama sarp kayalıklar karşısında boyun eğerek geri çekilirler. Tarih buna şahit.

Fikret Gültekin ‏@fkrtgultekin (Doğruhaber)
Meselede çözümden yana BDP`li varsa bir an evvel çıkıp sağduyulu bir açıklama yapsın ve olayın faillerinin ortaya çıkarılması için HÜDA PAR’la işbirliği yaparak bir çalışma başlatılacağını söylesin.

Zülküf ER ‏@EbuHalil21 (Dogruhaber.com.tr)
Paris saldırısı gibi Batman saldırısında da, PKK kendi “kirli içine” baksın. Dünyada, PKK kadar kendi halkını öldüren hiçbir örgüt yoktur.

Emin Öz4slan ‏@EminOzaslan (Gap Urfa)
Batman olayında, BDP yöneticileri fena çuvalladılar. Halk oyunu gördü ve HÜDA PAR`ı daha fazla sahiplenmeye başladı. Ne yapsalar zarardalar.

Hamdullah YILDIZ ‏@yildizedebiyat2 (Yıldız Edebiyat)
Kürkçü dükkânının müdavimi PKK’de Perinçek/Küçük’ten sonra görevi alan HDP`li KÜRKÇÜ, Kürtleri birbirine kırdırmak için Batman’da düğmeye bastı.

Şehzadedemir ‏@sehzadedemir (Hüda Par G.Başkan Yardımcısı)
Hüda Par, misyonu, fikirleri ve projeleri ile kaimdir. Hiç bir zaman silaha ve baskı oluşturmaya ihtiyaç hissetmemiştir.

M. İkbal ATAK ‏@ikbalATAK (Doğruhaber)
Hüda Par`ın muadili, saldırgan tarafı temsilen BDP iken KCK`nin meseleye müdahil olması, bu alana Hizbullah`ın çıkmasının kapısını aralamıştır.

Muhammet Şerif ‏@SerifMuhammet (Hürseda Haber)
Her fırsatta barıştan, demokrasiden, özgürlükten, çoğulculuktan söz eder, ancak kendinden başka hiçbir oluşuma hayat hakkı tanımaz. İşte PKK/BDP bu…!!!

(Muhammet Şerif / DOĞRUHABER

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir