• DOLAR 32.383
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Yolun ortasında kalan direkler tehlike saçıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Merkez Fatih Caddesi`nin ortasında bulunan elektrik direkleri, uyarıcı bir levha veya aydınlatma olmadığı için özellikle gece saatlerinde adeta kazalara davetiye çıkarıyor.
 
Elektrik direkler yolun ortasında unutuldu mu?
3-4 ay önce yolun genişletilerek asfaltlandığını anlatan mahalle sakinleri, çalışmalar tamamlandığında direklerin unutulduğunu zannettiklerini belirterek, arada biraz zaman geçince bunların unutulmadığını öylesine yolun ortasına bırakıldığını anladıklarını ve bugüne kadar defalarca kaza riski atlatan araçlara tanık olduklarını belirttiler.
 
"Direkler gece saatlerinde kazaya davetiye çıkarıyor"
Mahalle sakilerinden Eyüp Koç da, bunun bir sorumsuzluk olduğunu belirterek, özellikle gece saatlerinde direklerin kazalara davetiye çıkarttığını yetkililerin bir an önce buna bir çare bulmaları gerektiğini söyledi.
 
"Araba devrilince yol gösteren çok olur"
"Araba devrilince yol gösteren çok olur" Atasözünü hatırlatan Koç, "Bir tane direk olsaydı, `belki unutmuşlardır` diye düşünülebilirdi. Ancak burada 3-4 tane elektrik direği yolun tam ortasındadır. Defalarca araçların kaza riski geçirdiklerine şahit olduk. Burada araba devrilmeden birilerinin yol göstermesi lazım. Mahalleli olarak yetkililerden talebimiz bu direkleri yolun ortasında kaldırması ya da buna bir çare bulmalarıdır." diye konuştu.
 
Öte yandan caddede seyreden sürücüler ise, bir anda önlerine çıkan direkleri görünce şaşırdıklarını ifade ederek, özellikle gece saatlerinde yolun ortasında olan elektrik direklerinin fark edilmemesi halinde faciaya neden olabileceğini belirttiler. (Murat Dalgın - İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir