• DOLAR 32.352
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2310.121
  • ...
Şırnak`ta yoğun yağış hayatı felç etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Şırnak’ta sabah saatlerinde başlayan yoğun yağmur yağışı akşama doğru etkisini göstererek hayatı felç etti.
Yoğun yağmurla birlikte vatandaşlar bina ve merdiven altlarına sığınırken, bazı vatandaşlar ise yağmurun dinmesini bekledi.

Yoğun yağmurla birlikte caddelerde su birikintileri oluşurken, yetkililer meydana gelebilecek taşkınlara karşı vatandaşları uyardı.

ŞIRNAK’TA YILIN İLK KARI KATO DAĞI`NA YAĞDI

Şehir merkezi ve bazı ilçelere yağış yağmur şeklinde olurken, yüksek kesimlerde ise kar yağışı meydana geldi. Beytüşşebap’ın Kato Dağı`nın zirveleri karla kaplanırken, hava sıcaklıklarında da önemli düşüş tespit edildi. Kato Dağı’na yağan kar İlçe merkezinden izlenebilirken, kısa süre içerisinde dağın zirvesinin beyaza büründüğü görüldü. Yüksek yerlere karın yağması ile beraber de hava sıcaklıklarında da hissedilir derecede düşüşler yaşandı.

SOBALAR KURULMAYA BAŞLANDI

Şırnak’ta birçok vatandaş soğuyan havalardan dolayı sobasını kurarken, kaloriferler de yanmaya başladı. Dar gelirli vatandaşlar ise kömür fiyatlarının yüksekliğinden yakınıyor. Pahalı olduğu için kömürü çok az alabileceklerini belirten vatandaşlar, uzun ve sert geçeceğini tahmin ettikleri kışı nasıl atlatacaklarını şimdiden kara kara düşündüklerini dile getiriyor. CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir