• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
KÜFRÜN KİŞİLİĞİ
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Allah`ın adıyla....Utanmaz ve bir o kadar sahtekar insanlarla dolu bir zaman dilimdeyiz, yüreğimiz barışın susuzluğunu fazlasıyla hisediyor.Artık dillerimiz lal. Artık konuşmanın, anlatmanın, anlaşılmanın tükendiği noktadayız.Birileri rant peşinde sınırları yok, amaçları yok, idealsiz, karektersiz beşerlerle dolu etrafımız.Benim ülkem yanıyor kimin umrunda. Ey kalbi mühür yemiş beşer bari insan ol demek! geliyor içimden ama değişen birşeyin olacağını zannetmiyorum. Dilinizden düşürmedğiniz barış nidalernız vardı söz konusu islam olduğu zaman yemeye başladınız yine putlarınızı. Acıktınız mı? yoksa! Hayır hayır siz acıkmassınız çünkü okadar müminin etini yiyorsunuz. İftira; işte bu sizin vasfınız, sizi kuşatmış, gözlerniz görmüyor körsünüz. Gafletle beraber ilerlemeye çalışıyorsunuz. Ama nafile mutlaka birgün atınız tökezleyecek ve kuma gömülürsünüz.Kum sizi içine alacak, tekerürden ibaret olan tarih bunu defalarca gösterdi ve yine gösterecek.
 
Yeni değil bu olaylar! Öncesini gücüm yetmiyor demeye. Ahmaklıklarınızı anlatamıyorum şuan, o kadar seviyesiz. o kadar rezil. Gözleriniz şiddete ve zulme aşina, hatta bunları metod haline getirmişsiniz.Silahların sesleri size çok hoş geliyor kanaatimce. Biz alçak bir şiddetin ta orta yerindeyiz insanlık.Şidette başvuran sizlersiniz biz değil, çoğu zaman sesizliği tercih ettik, bunu fırsat bilip bizi iftiralara boğdunuz.Sonra gazete manşetleri bizi hedef alıyordu insafsızca. Mideniz bozuk sizin! Akı da,karayı da kabullenemiyorsunuz. Siz benliğinizi bile şeytana satmış insanlarsınız! Sizden ne köy olur ne kasaba. Birazcık adam olun, o da olmadı insan olun, biliyorum size zor gelir bu tür şeyler.İslamı karalayamayın, yıpratamayın, vurup devirmeye çalışmayın zira bunu başaramaycaksınız. Stalin, Che, eski Rusya ve Arjantin yönetimi sevdalısısınız. Bu yönetimler sizin olsun, istediğiniz gibi kulanın, biz size karışmayacağız, ama sizde bize karışmayacaksınız. Zor değil tahamül edeceksiziniz bize, yani eşkiyalığa son verip insanca yaşayacaksınız. Light kesiminiz her türlü dini inanca saygı duyduklarını söyler ve gerçekten duyarlar da ancak neyin nesi ise İslami kimlik mutlaka irtica göstergesidir.Tehlikelidir..Akıl ve bilimin reddidir. Böyle sakat bir anlayış olabilir mi? Bu kadar dar görüşlü olunabilir mi? demek olunuyormuş.
 
Çok merak ediyorum islam neden sizi bu kadar rahatsız ediyor. Korku olabilir mi? Evet bence olabilir. Peki biz neden size bu kadar tehamül ediyoruz.Eminim sizler de bunu merak ediyorsunuz sabır olabilir mi? Evet kocaman bir sabır var bizde. Şimde bir çıkarım yapalım. Sizde korku bizde de sabır olmasaydı kavgamızı kim durdurabilirdi. Allah insanlara çok değişik duygular vermiştir. İnsan ise o duyguların bazılarını baskın bir halde hiseder. Bizde sabır sizde de korku baskın duygulardır.Sizler kusursuz sizler barışçı sizler en iyisi. Ama değil bu tabirleri sizden başka kimse kulanmıyor. Siz kendinizi böyle tabir ediyorsunuz ve objektif olamıyorsunuz. Bizi sürekli &`;öteki” kabul etiniz. Her şey ayrıntılarda gizli belki burda Allah`ın (O her şeyden haberdar) ayrıntıları açık farklar yaratıyordu. Bilmediniz yada bilmemezlikten geldiniz.

Ego-İdealizminizi tatmin etmek için mazlumları ezdiniz, her türlü kötü yola başvurdunuz, yetmedi İslam için çalışan guruplara hep taş atınız. Siz öyle bir karaktere sahipsiziniz ki yanınızda norm ve prensiplere hiç yer vermezsiniz. Yasalarınızı en ufak bir tehlikede hemen değitirecek kadar acizsizniz. İslama verdiğiniz zararları sıraya dizsek buradan Çin`e yol olur. Hiç utanmıyorsunuz, haya perdeniz yok. Ülkemizde ki bütün sorunların sebebi siz ve sizin gibi düşünen guruplardır, bunu heryerde söyleyeceğiz. Maskeniz yavaş yavaş düşüyor, kirli yüzleriniz açığa çıkacak, çok merak ediyorum o zaman nasıl yalanlar uyduracaksınız. Yazıyı okuyan sevgili okurlar hak verin yada vermeyin. Bu insanların tek amaçları var. O da ne biliyormusunuz? Sadece kendi enaniyetleri, kendi çıkarları çakıştığında dikkat ederseniz birbirlerine çok çabuk bir şekilde saldırabiliyorlar. Bu insanlardan bize hayır getireceğini hiç düşünmüyorum. Onlarla dostluk kurmak bir yana selamlaşmak bile bizim aleyhimize olabilir. Böyle insanlara çok dikkat etmeliyiz. Bu dava bitmez, İslam daima güdem olacaktır. Silahımız sabır, metodumuz nezaket, gücümüz Allah`tır. Bizde kaybetmek yok, her türlü galibiz ya şehadet ya zafer. Allah bizi mutakilerden eylesin.
 
Enes Çetin / Doğrugenç

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir