• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.677
  • ...
Ankara`nın Göbeğinde Fuhuş Reklamı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müslüman bir ülke olan Türkiye’nin başkenti Ankara’nın yolları, adeta fuhuş reklamının yapıldığı merkezler haline geldi. Hayat kadını ve travesti pazarlayan şahıslar, müşteri çekmek için şehrin en işlek semtlerine müstehcen görüntülerin yer aldığı kartvizitler atıyor...

Ankara’nın özellikle Ulus, Sıhhiye, Kızılay ve Kurtuluş semtlerinde bulunan cadde, sokak ve meydanlar müstehcen kadın görüntülerinin yer aldığı kartvizitlerden geçilmiyor. Müşteri çekmek için şehrin en kalabalık bölgelerini seçen hayat kadını ve travesti pazarlayan çevreler, bu kartvizitleri yerlere atarak sokakları reklam aracı olarak kullanıyor. Bununla da yetinmeyen söz konusu kişiler, bu işlemi gündüz vakti binlerce vatandaşın gözü önünde yapıyor.

BAYAN VE ÇOCUKLAR DA GÖRÜYOR

Başkent sokaklarında rastlanan bu üzücü görüntüler ise vatandaşı bir hayli rahatsız ediyor. Kartvizitlerin atıldığı sokaklar, şehrin en işlek yerleri olduğu için buraları her gün binlerce kişi kullanıyor ve yerlerdeki görüntüler sonrası vatandaşlar tepkilerini gizleyemiyor. Özellikle kız ve erkek çocukları ile bayanlar, bu ahlakdışı durum karşısında hem şaşırıyor hem de sitem etmekten kendilerini alamıyor. Bu uygunsuz görüntülere ve vatandaşların tepkilerine rağmen bu durum yıllardır devam ediyor.

“YAPTIRIMLAR ARTTIRILMALI”

Geçtiğimiz günlerde, fuhuşa ve bunun reklamının yapılmasına karşı eylem yapıp gereğinin yapılması için Valiliğe dilekçe veren Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu üyelerinden Hanifi Sinan Akit’e yaptığı açıklamada, “Fuhuş ve bunun reklamı, bir yandan toplumun ahlakını zedelerken bir yandan da aile hayatını bozuyor. Güvenlik güçleri ve ilgililer bu konuya müdahale etmiyor. Toplumun ahlakını bozan kişiler üzerinde caydırıcı bir yaptırım yok. Yetkili kurumlar ya da TBMM, bu konuyu acilen gündemine almalı ve gerekli kanunları çıkartarak caydırıcılığı ve yaptırımı arttırmalıdır” ifadelerini kullandı.

Yenikakit

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir