• DOLAR 32.528
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2477.32
  • ...
Rektör yardımcısı Coşkun'dan İLKHA'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Coşkun'un İlke haber Ajansına yaptığı nezaket ziyaretinde Ajans çalışanları hazır bulundu. Ajansın İl Temsilciliği bürosunda gerçekleşen ziyarette yerel seçimlerin yaklaşması hasebiyle seçim çalışmaları, siyaset belediyecilikten ve toplumsal sorunlardan bahsedildi.

Öncelikle İlke Haber Ajansı'nın yayın hayatı ve çalışmalarında başarı temennisinde bulunan Coşkun, toplumun ilkeli ve doğru yayıncılık yapan basına ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Aynı zamanda belediye başkan adayı aday adayı olan Coşkun, daha sonra yerel seçimler üzerine gelişen sohbette Ajans çalışanlarının seçimleri kazanması halinde nasıl bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceği ve referansının ne olacağı konusunda sorulan soru üzerine Coşkun; "Biz memleketimizi ve halkımızı seven insanlarız. Bu alanda çalışmak istememizin sebebi ise sadece halkımıza ve ilimize hizmet etme isteğimizden kaynaklanan bir arzunun sonucudur. Biz sadece muş halkına hizmet etmek için geliyoruz. Hizmet yaparken belediyenin sorumluluk alanına giren tüm çalışmalarımızı elimizden geldiğince en güzel bir şekilde yapmaya çalışacağız. Gittiğimiz yerler ve yaptığımız ziyaretlerde dağıttığımız broşürlerde de görüldüğü üzere hizmet alanımız ve hedeflerimiz açık bir şekilde beyan edilmiştir'' dedi.

Halkın bütün öneri ve tepkilerini dikkate alarak hareket edeceklerini kaydeden Coşkun; " Biz hizmet etmek için çabalayacağız. Yinede memleketimiz (Muş'umuz ) için hayırlı olan neyse inşallah o olur'' ifadelerini kullandı.

Ziyaret; İlke Haber çalışanlarının Coşkundan farklı oturum ve platformlarda, Muş ile ilgili tüm meselelerde diyalog halinde olmaları temennisiyle sona erdi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir