• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van'da valinin talep ettiği müfettişler geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren 5 Vali yardımcısının, İçişleri Bakanlığı'na dilekçe vererek başka yere tayinlerini istemesinin ardından Vali Doğan'ın İçişleri Bakanlığı'ndan talep ettiği 2 müfettiş dün kente geldi.

 

Müfettişlerin, Beşyol'da bulunan valilik binasının onarımda olması nedeniyle İl Özel İdare Müdürlüğü'nde çalışmalarına başladığı belirtiliyor.

 

Bir süre önce Konya'dan Van'a atanan Vali Doğan'ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren Van Vali Yardımcıları Mehmet Yüzer, Mehmet Özel, Zafer Coşkun, Salih Altun ve Hakan Alkan geçen hafta İçişleri Bakanlığı'na dilekçeyle başvurup yer değişikliği talebinde bulunmuşlardı.

 

O sıralarda bir toplantı için Ankara'da bulunan Vali Doğan, ilde büyük yankı bulan olayla ilgili Van'a döndüğünde yazılı açıklama yaparak, iddiaların asılsız olduğunu ve Valilik olarak İçişleri Bakanlığından Mülkiye Müfettişi talep ettiğini belirtmişti.

 

Şimdilerde ise gözler, İçişleri Bakanlığı'nca gönderilen Müfettişlerin yapacağı inceleme ve sonuçlarına çevrildi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir