• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İş arayanlar ile işverenler buluşuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) işbirliğiyle bu yıl 2'ncisi yapılan 'Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB), 28-29-30 Kasım 2013 tarihleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı'nda kapılarını açıyor.


Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, "İşverenler ile iş arayanları 28-29-30 Kasım 2013 Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri arasında buluşturacak olan '2. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması'na (BİİB) ilgilenen herkesin katılmasını bekliyoruz" dedi.


BKK Başkanı Semih Pala, buluşma kapsamında 150'ye yakın şirketin ve kurumun stant açacağını belirtti. Birçok önemli ismin konuşmacı olarak katılacağı paneller ve seminerler organize edileceğini söyleyen Semih Pala, girişimcilik, iş güvenliği, sertifikalı eğitim programları gibi farklı konuların ele alınacağını ifade etti.


Bursa'nın ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiğini de açıklayan Pala, "Bu yıl ikincisi düzenlenen BİİB için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Buluşmayı düzenleyen komiteye birçok firma stant açmak için başvuruda bulundu. 3 gün boyunca işverenler ile iş arayanlar buluşacak. Üniversite ve meslek lisesi öğrencilerinin de katılımını bekliyoruz. Buluşmanın işverenlerle iş arayanlar arasında köprü olacağını düşünüyoruz. Ayrıca işletmeleri tanımak için de önemli fırsatlar sunuyor" diye konuştu. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir